en a 16 oras vajudos vagyok :)amugy nekem ugy indultak meg a fajasok hogy amnioszkopiat csinalt a doki-magzatvizet nezett, hogy tiszta e. az volt, de a lenyeg hogy a vizsgalat beinditotta a fajasokat aznap, aminek orultem,csak nem gondoltam hogy ennyire nehezen fogok tagulni.. kesobb ilyen tablettat is tettek fel nekem mikor levittek a szuloszobara, aminek tagitani kellett volna, de szart se ert.Amikor jottek ellenorizni mindig csak azt hallgattam hogy szuk ket ujjnyi...bo ket ujjnyi meg masnap reggel is...azt hittem megorulok...a legjobb pedig az volt hogy amikor vegre megszultem, a mellettem levo kezdett abba a stadiumba kerulni amibe en kezdtem orditani, es egyszeruen annyria sajnaltam, meg nem akartam megint atelni ense vele a szenvedest...dehat ott kell fekudni a szules utan 2 orat es egy paravan valasztott el tole, szoval veghallgattam...de mindegy is mar..ez van, a szules ilyen...de valahol ugy erzem eddig onzo voltam, pedig azt mondtak ram sokan hogy onzetlenek kozt is onzetlen termeszetu vagyok, de most ugy latom hogy a gyerekvallalas tesz igazan onzetlenne egy not, az anyava valas tesz igazan nove egy not, persze lehet enelkul is nokent teljes eletet elni, nem itelek el senkit, csak sajat tapasztalatom ez, hogy csodalatos erzesek jonnek a babaval, a szulessel...a szenvedes aran..lezarul egy korszak , a 9 honap nem kevesbe nehez terhesseg, es a szules..lelkileg is el kell engedni dolgokat, es jon egy uj korszak , a felelosseg, a neveles..vagy hagyni hogy a gyermek neveljen inkabb :) a felelmek, a tanacstalansag ujra..kemeny dolgok...de aki ateli annak kincs..olyan kapcsolat alakul ki a gyermek es koztunk -minden akadalyt lekuzdve- ami mindennel tobbet er. es en sajnos egyedul csinaltam vegig a terhesseget is..csak anyam segit. igy nekem kicsit masabb hangulatu az egesz..de az biztos hogy olyan pont az eletembe, ami vegre megtanit szeretni, mert o lesz a fontosabb mindennel, es miatta nem akarsz majd veszekedni masokkal, hogy o ne seruljon, miatta mindent jobban akarsz csinalni, es jobb ember is leszel. nagyon erdekes anyanak lenni..es bar eloszor szegyelltem hogy kiabaltam szules kozbe es utana bocsnatot kertem a babamtol is hogyha megijesztettem esetleg a kialtozasommal :) de o csak tusszentett egyet siras helyett ott a szuloagyon is :) a gyerekek feltetel nelkul szeretnek es mi is oket- ebben a vilagban talan ez az egy tiszta szeretet letezik, a tobbibe mindig keveredik valami onzes , feltekenyseg, elmulas, de ez oroknek tunik szamomra.orok kapocsnak es beteljesulesnek:)