Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan nő aki szülés...

Van itt olyan nő aki szülés után nem tudta leadni a felesleget?

Figyelt kérdés

Van olyan akinek a hasa nem ment vissza,20-30kiló van rajta?

Vagy netán aki csak hízás-fogyás jojóban van.

Zavar ha a hasadat nézik,vagy a férjed,pasid beléd markol,ott?

2015. máj. 9. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Van ám gyerekneveléses témakör is, vagy mi...
2015. máj. 9. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
+25-el mentem szülni, abból kb 8 maradt ami nagyon ragaszkodott! :) Nyilván zavart, de most megint várandós vagyok, így majd szülés után foglalkozom a dologgal.
2015. máj. 10. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazábol nem pont a plusz kilok zavarnak,mert azok nincsenek,vagyis csak ugyanaz ami terhesség előtt is volt.Ugyanannyi vagyok, mint terhesség előtt,de a megnyult kötöszövetek rettenetesen zavarnak.Hiába tornazom teljesen mas az alakom is. A hasam nem olyan nagy,de sajnos log picit,ahogy a mellem is, és az uszogumi...na hát...Zavar.De akármit csinalok nem jvul a helyzet.Az orvos szerint n is lessz sokkal jobb már mert a hegszövet(csaszar) miatt sose lesz mar lpos hasam max mutét aran..Éshaa párom megsimogat,80%ban eszembe jut milyen gusztustalan vagyok...
2015. máj. 11. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzateszek hogy diéta miatt +10kg al mentem szulni ,2hét mulva ugyanannyi votam mint előtte. nem magátol ment le han fel sem jott. Betegségiatt kellett vigyaznom a sulyomra vagy befekszek... Inkabb diétaztam.
2015. máj. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!