Szülés után a felesleget hogy sikerült leadnod? És mennyit?
Én most ebben a hoodia szájspray-ben vagy kapszulában gondolkozom.Azt mondják nagyon jó.
Van valami tapasztalatotok ezzel?
Én +13-al jöttem haza a kórházból. Hónapokig semmi sem változott. Se a szoptatás, se a nem szoptatás nem volt rá hatással. Aztán 9 hónap után megelégeltem, és elkezdtem kevesebbet enni, de többször. Eleinte kimértem, h kb. 200, max. 300g legyen egy adag a főétkezéseknél, köztük meg épp csak vmi éhségűző. Éhségűzőnek legtöbbször 2 szál füstlit ette, csak úgy magában és hidegen. A lényeg, h ilyenkor fehérjét próbáltam bevinni.
Az én súlyproblémám azért volt, mert terhesség alatt folyton éhes voltam, ami szépen kitágította a gyomrom. Rájöttem, h csak akkor fogok fogyni, ha kevesebbet eszem.
Ja, és 10kilót fogytam úgy 3-4hét alatt. Aztán jött a karácsony, szilveszter, és megállt. Vajon miért? :) De most megint rajtam van, h csinálni kéne. Itt a nyár, és azért zavar az 2-3kiló plusz.
Bár voltaképpen nem is a súlyommal van a probléma. Az alakom egész jó. Viszont hiába nincs hasam, mikor eszek, azon nyomban úgy kitüremkedik, mint 4-6hós terhesen. Olyan laza ott a bőröm. Másoknál is? (Bocs az offért!)
2 éves és 2 hónapja szültem, szóval nem most.
Szülés után ugyanannyi volta, mint előtte, de több ahhoz képest, mint amennyi szerettem volna lenni illetve régebben voltam
Pár hónapja sokkal joban odafigylek kajára, már lement 6-7 kiló.
Cél az hogy 58 kg legyek, mér van 4 kiló, amúgy 1701 cm magas vagyok.
Én a második szülés után 5kg-mal voltam több, az első után semmivel.
az 5kg-tól a 90napossal kezdtem megszabadulni- 3hét után már 3kg-mal kevesebb voltam- ekkor sajna abba kellett hagynom - most más miatt jártok dokihoz- de a 3kg nem is jött vissza. Ha ez a mostani bajom végre megszűnik, folytani fogom!
Nagyon bevált és egészséges is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!