Miért támad engem mindenki? Volt egy hüvelyi szülésem és most császárt szeretnék. Ezt már reklámozni sem merem.
Nagyon rossz így,hogy senki nem érti meg az érzéseimet.Nagyon szomorú vagyok emiatt.Hosszú vajúdás,hosszú kitolás,hosszú gát felépülésem volt. 4-hétig ülni sem birtam a gátvágás miatt,ez 5-éve volt.De maga a vajúdás és a kitolás olyan emlék amitöl sirhatnékom van.
Most 27-hetes terhes vagyok ,és azt kérdem magamtól rémültem hogy mertem bevállalni?!... :(
"26! Szerinted van aki emiatt nem alszik jól? :D"
Amilyen vehemensen itt letámadják azokat, akik császárt akarnak, ahogy ha császár felmerül már azonnal tudni akarják miért, már azonnal mondják is, hogy de hülye és a gyereknek jobb és igen is meg kell szenvedni és igenis csak az a szülés stb. stb. stb. abból láthatod te is, hogy egyeseket más szülése meg arról a véleménye az úgy fel tud idegesíteni, hogy ha provokálod is, akkor azt biztos, hogy pár napig nem tér magához és mindenkivel ezen fog témázni.
Mindenki vehemesen kiáll a maga "igazáért"! Én elmondtam a véleményem, és hozzátettem hogy senkit nem akarok meggyőzni...mert pont lesz.rom hogy ki hogyan szül, de már azért le lettem pontozva mert természetesen szültem és bármennyire fájt, túléltük! Netalán nem a kérdésre vàlaszoltam? Sokaknak nem megy az olvasás ha így gondolják! De azért ne hirdessétek már hogy a császár a legideálisabb! Részemről befejeztem mert látom, hogy tök értelmetlen ide írni.
U.i: Nehogy természetesen merjen szülni bárki mert azonnal ősanyának nevezik, és ettől szar ember lesz! ;)
Jól fogok aludni, köszönöm! :)
Senkinek semmi köze hozzá.
Az már más kérdés, hogy nyomós ok nélkül nem fognak császározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!