Miért támad engem mindenki? Volt egy hüvelyi szülésem
és most császárt szeretnék. Ezt már reklámozni sem
merem.
Figyelt kérdés
Nagyon rossz így,hogy senki nem érti meg az érzéseimet.Nagyon szomorú vagyok emiatt.Hosszú vajúdás,hosszú kitolás,hosszú gát felépülésem volt. 4-hétig ülni sem birtam a gátvágás miatt,ez 5-éve volt.De maga a vajúdás és a kitolás olyan emlék amitöl sirhatnékom van.
Most 27-hetes terhes vagyok ,és azt kérdem magamtól rémültem hogy mertem bevállalni?!... :(
Nem kell senkivel sem foglalkozni.Nekem is császárom volt,igaz nem volt más választásom.Nem vajùdtam,amint beindult már vittek is a mûtõbe,jó párszor megkaptam,hogy nem is szültem,de lesz.rom,van egy gyönyörû és okos kislányom az meg hogy hol jött ki,senkinek semmi köze hozzá.Császár után is lesz fájdalmad,így is ùgy is megszenvedsz érte.Aki csak hüvelyi úton szült,fogalma sincs milyen a császár az ne osztogassa az észt!
2015. jan. 14. 08:03
3/33 anonim válasza:
Én nem szültem hüvelyi úton sajnos, de annak indult, nem tudtam megszülni, vittek a műtőbe. Második gyerek farfekvés miatt lett császáros. Harmadik gyerek automatikusan az lesz. Nem kellemes a császár sem, de én hiszem, hogy könnyebb, mint huszon-harminc órákat vajúdni. Szerintem nem tartozik senkire, hogyan szülsz. Nem is mondanám senkinek a helyedben. Majd utólag megmondod, hogy kellett a császár és kész.
2015. jan. 14. 08:10
4/33 anonim válasza:
Én tökéletesen megértelek, Kérdező! Én császárral szültem a kisfiam, igenis, büszke vagyok magamra, mert villámgyorsan felépültem, nem szorultam segítségre, beindult a tejem, 15 hónapig szoptattam, ezek után nem tök mindegy, hogy császár-e vagy hüvelyi szülés?! Abszolút jogodban áll egy egy szörnyű szülés után a császár mellett dönteni. Egyébként pedig tényleg azok szemében nem ér semmit a császármetszés, akik csak a spontán szülést próbálták.
Nyugi! A lényeg, hogy mindketten egészségesek legyetek!
2015. jan. 14. 08:16
5/33 anonim válasza:
Egyszerűen ne mond senkinek. Amúgy sincs hozzá semmi közük. Az meg tök hülyeség h mindenki elkezdi h jaj a császár fájdalmasabb, ez teljesen egyénfüggő. Nekem is császár volt és csak az első felülés volt nehéz onnantól kezve semmi de semmi bajom nem volt, még a természetesen szülő szobatársam a világgá kergetett a nyavajgásával h jaj neki mennyire fáj a gátja, alig bír ülni. Na erről ennyit. Ne hallgass senkire, és ne foglalkozz velük. Teljes mértékben a te dolgot.
2015. jan. 14. 08:16
6/33 anonim válasza:
Kérdező, általában a boldogtalan-elégedetlen emberek kötekednek, indulj ki ebből :)Aki támad, annak baja van, és nem is feltétlen veled, csak rajtad tölti ki.
Érthető, hogy ha rossz tapasztalataid voltak a hüvelyi szüléssel, nem szeretnéd újból átélni.
Viszont sűrűn hallom, hogy a második (sokadik gyermek) születése rövidebb, gyorsabb, a császárról meg azt hallom, elég fájdalmas a regenerálódási időszak.
2015. jan. 14. 08:23
7/33 anonim válasza:
ne mondd senkinek, senkinek semmi koze hozza. En rovid, keves fajdalom utan csaszarral szultem, szerintem kevesbe fajdalmas. Minden baratnom nagyon megszenvedte a huvelyi szulest es utohatasait, en 1 het alatt felepultem, izomlazszeru fajdalmam volt csak. Megertelek.
2015. jan. 14. 09:02
8/33 anonim válasza:
Szia,nekem most lesz 16 hónapja,hogy szültem. Na akkor mondtam soha többet. Nincs jó élményem róla. Majd eldöntöttük legyen tesó,aki jövő hónapban érkezik. Az elején eldöntöttem császárt szeretnék,férjem is egyetértett. Sokáig farfekvéses volt. Felkerestük azt a dokit,akit tudjuk császárt csinál. Persze lebeszélt,mert nézzem meg az első is meglett stb. Mondom ok akkor itt semmire nem megyünk. Akkor mondom majd a picur eldönti mi legyen,ha befordul megszülöm rendesen. Pont a 32. heti ultrahang hajnalán lefordult. Ugyhogy most azt mondom,mint az elsőnél, bent nem marad. És reménykedem,hogy könnyebben fog menni, mint az első. De nem értem másoknak,miért kell elitélni ki mit akar. Engem is sokan támadtak,mikor mondtam császárt szeretnék. Bízom benne minden rendben lesz. Neked is a legjobbakat,kitartást.
2015. jan. 14. 09:06
9/33 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék más véleményével! 5 éve szültem én is. Nagy baba, gyorsan jött, 3 évig alig bírtam ülni, a gerincvégem miatt.
Most, h a másodikat várom és számítva arra, h esetleg még nagyobb lesz, nem vetem el a császár lehetőségét. Az elsőt én is, és a baba is megsínylette: tele nyomásokkal, gólyacsípéssel, bevérzett szem, majdnem elakadt a szülőcsatornában, rólam nem is beszélve.
32 hkm
2015. jan. 14. 10:04
10/33 anonim válasza:
Aki nem ismeri mind a két szülési módot, mégis, hogy mer itt tényeket közölni, hogy ez vagy az rosszabb???
Kérdező, én megértelek. Ha valaki beszól, azzal maximum közlöd, hogy semmi köze hozzá. De az a legjobb, ha nem is beszélsz róla. Max azt mondod, h orvosi javaslatra, aztán punktum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!