Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt a 3. Szülésetek?

Milyen volt a 3. Szülésetek?

Figyelt kérdés

Szeretnék 3.babát.

De első szülésem alatt aranyerem lett...brutal.

Másodiknál pedig lyuktól lyukig szakadtam aranyérrel mindennel.

Doki össze őckölt...jelenleg is fáj néha és maradt is ott bőr. 3 éves a pici voltam dokinál megnézte azt mondta ez csak esztétikai hiba semmi gáz

De mi lesz ha jön a szülés? Csak emiatt nem merek babát vállalni. Azóta id néha van aranyerem kezelgetem elmulik...

Nagyon félek mit lehet ezzel kezdeni egy szülés során?

2015. jan. 12. 22:08
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ilyen előzménnyel simán megcsászároznak. Ha van választott orvosod esetleg már most is rákérdezhetsz erre, hogy mi lenne 3. szülésnél. De már sokszor kevesebbért is császároznak, neked pedig még indokolt is lenne.
2015. jan. 13. 08:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom császároznak e mert leiden mutácio miatt a terhesség ideje alatt szurnom kell az injekciot. A vérveszteségtől félő hogy mi lesz.
2015. jan. 13. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!