Hogy indult a szülésetek? Volt valami előjele?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 14:57
2/13 anonim válasza:
Elkezdett fájni a hasam. Hajnali kettő körül. A második fájás 10, a harmadik 5 perc múlva, a többi 2-3 percenként.
3/13 anonim válasza:
Reggel nagy mennyiségű trutyi lepett el, azt hittem magzatvíz, nem az volt, viszont mire kórházba mentem már éreztem fájásokat és oxival meg is szültem.
4/13 anonim válasza:
35 hetesen hánytam ment a hasam...megrepedt a burok 8 körül...13.33 kor császárral anya lettem :-)
5/13 anonim válasza:
Előjel abszolut nem volt. Már a kórházban voltam túlhordás miatt. Délelőtt UH, flow vizsgálat, totál zárt méhszáj, szülésnek nyoma sem volt. Délután 3kor, mint derült égből villámcsapás, megindultak az 5-7 perces fájások.
6/13 anonim válasza:
nekem már délután 5-6tól nagyon enyhe menzi szerű feszülések, későbbre enyhe görcsök voltak. nem is foglalkoztam velük. majd éjfélkor kérésemre egyértelműen jelzett a fiam hogy ki akar jönni, el folyt a magzatvíz.
7/13 anonim válasza:
Irgalmatlan hascsikarós hasmenés jött rám éjszaka, vagy 5ször kellett kimennem. Aztán görcsölt nagyon hasam. Reggel korán hívtam a dokimat, berendelt ctg-re, a méhszáj 2 ujjnyira nyitva volt, szivárgott a vizem is, így burkot repesztett reggel 8-kor, 12 óra vajúdás után pedig este megszületett a kislányom. Én a 37 hét elején jártam.
8/13 anonim válasza:
Tavaly november 8.àn nagyon fajt a derekam alig tudtam lepni, illetve nagyon lent volt mar a hasam. Ennyi volt az előjel , amit en nem is hittem annak :D Hajnalban 4 körül jött az első fajas 6 perces. 7 kor bementem a korhàzba akkor mar 3 perces volt. 40+5 re született a lányom :)
9/13 anonim válasza:
hajnali fél 3 kor egyszercsak arra keltem hogy elfolyt a magzatvizem. fél órával késöbb már 3 perces fájásaim voltak.
10/13 Monika87hun válasza:
Nekem a Vb böntő félidejében ment el magzatvíz, fél 11-re kórházban voltunk és hajnalban 4:45 kor megszületett a kisfiam. Előjelek nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!