Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan "közöljem" a magándokiv...

Hogyan "közöljem" a magándokival, hogy császárt szeretnék?

Figyelt kérdés

Határozottan vagy finoman? Elég határozott kiállásom van, kérjem meg illedelmesen és határozottan, és ha nemet mond, álljak fel, köszönjek el és ennyi? Aki csinált ilyet, hogy csinálta?

Légyszi, ne írjatok olyanokat, hogy miért szeretném, ez már "tény" és én eldöntöttem. A kérdésre válaszoljatok. Köszönöm!!!

2014. dec. 9. 15:34
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Jesszus #29.. Gondolod, hogy mindenkinek így megy? Egyik tesóm az első gyerekét 2,5 óra alatt kitolta magából a magzatvíz elfolyásától számítva. A szülőszobán kb fél órát töltött.

A másik nővérem meg 15 órát vajúdott, gátmetszés kellett neki, miután megszülte a lányát még 1,5 óráig foltozták őt. Nagyon nehezen épült fel.

A császáros sógornőmnek meg 2 hét után semmi baja nem volt.

(Ismerek olyat is aki nagyon nehezen épült fel a császárból.)

Szóval nem kell ennyire nyomni a kampányt.

A kérdező eldöntötte, hogy nem szeretne természetes úton szülni. Egyelőre én is így vagyok vele..félek attól hogy teljesen tönkretesz odalent, félek a fájdalomtól, mert rettenetesen alacsony a fájdalomküszöbön.

Aztán lehet, hogy 12 hetesen megváltozik a véleményem, de szerintem kár elítélni bárkit ezért.

A gyerekemet ugyanúgy fogom szeretni, mint a természetes úton szülők is, és bárki bármit mond, az egy hatalmas fszság.

2015. jan. 8. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!