Hogyan "közöljem" a magándokival, hogy császárt szeretnék?
Határozottan vagy finoman? Elég határozott kiállásom van, kérjem meg illedelmesen és határozottan, és ha nemet mond, álljak fel, köszönjek el és ennyi? Aki csinált ilyet, hogy csinálta?
Légyszi, ne írjatok olyanokat, hogy miért szeretném, ez már "tény" és én eldöntöttem. A kérdésre válaszoljatok. Köszönöm!!!
Ha papírod van akkor császározni fognak. Mutasd meg a papírt a nőgyógyásznak és akkor azt mondja h x héten progis császár, nem fog ellenkezni egy másik veleménnyel ami nem javasolja. Legalábbis nálunk ilyet még nem hallottam.
Én is császárt alarok.(bár ezt nem én választottam) Én egyáltalán nem bánom és nem is akarok természetesen szülni. Kicsi idő telik el a 2 szülés közt így sztem nem is fognak próbálkozni de én bele se megyek h probáljuk meg. Amúgy nem tudom miért mondjátok h alá kell írni vmi nekem nem kellett, rendes szülésnek indult de akkor sem és mielőtt bevittek akkor sem irattak alá semmit sem.
Mindenhol aláíratják a papírt. Amikor a kórházba felvettek akkor is aláírtam, sőt, miközben a császárra készítettek elő, akkor is alá kellett írnom, hogy beleegyezek.
A 2. szülés hüvelyi volt, 2 perces fájásokkal értünk be, alá kellett írnom akkor is egy csomó papírt, amiben ezt azt engedélyezek, bla bla. Amire nem maradt idő, azt aláírtam szülés után...
Ja, és ezer hála az ügyeletes dokinak, aki levezette a hüvelyit, és nem császározott feleslegesen! :)
Papírt mindenhol aláíratnak, elolvashatod benne, hogy hogy lesz a császár, és azt is, hogy mik a lehetséges kockázatok, meg a szövődmények.
Ilyen mentális indokról még nem hallottam, de amúgy ezer oka lehet a császárnak, azok közül szoktak választani: terhességi toxémia, rossz lepény, magas vérnyomás, köldökzsinór a baba nyakán, stb.
Én őszinte lennék a dokimhoz, megmondanám neki, hogy elvállalja-e a terhesgondozásodat úgy, hogy a végén mindenképpen császárt szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!