Programozott császárt kinek hányadik héten csináltak és mikor beszéltétek meg az időpontot?
Én most 38 hetes vagyok,mai ctg-n egy fájás volt csak,az sem erős.Viszont a fogadott orvosom jövő héten keddre adott időpontot újra,akkorra a 39.hét közepén leszek papíron.Azt mondta,akkor beszéljük meg a dolgot,a jövő hét végére valamikor.
Én azt hittem,hogy a programozott császár a 38.hét végén van általában,nem a 39.hét legvégén,és nem gondoltam,hogy a kiírt nap előtt 3-4 nappal is "tervezhetik"
Kinek hogy volt? Csak pusztán érdeklődés,mert sokszor hamarabb indulnak be a babák,nem mind várja ki pont a kiírt napot.
Én bennt feküdtem a kórházban a 36. héttől és húztuk ameddig lehetett. Amikor már az állapotom nem engedte tovább akkor egyik délután megbeszéltük, hogy másnap reggel műtenek. Ez a 40. hét elején volt.
Szerintem ezt mindig egyedileg bírálják el, mert nem mindegy mi miatt kell a császár.
Én is megpróbálom kihúzni,amíg lehet,bár velem nem sokat foglalkozik a fogadott dokim,úgy érzem.
Ctg-re azért megyek,akkor úgyis látszik (remélem),hogy jól van-e a baba odabent.
Köszi a tapasztalatokat,megnyugtatott kicsit,bár én kicsit "későinek" tartom a 39.hét legutolsó napjait így előre.
39+2 hetesen volt, és kb 1 hónappal előtte fixáltuk le az időpontot.
(Ez második császár volt. Az első sürgősségi volt.)
Csak gondolkodtam rajta,hogy több ismerősömnek a 38-39.héten csinálták és ennyi;semmi több.
Ha hamarabb beindul,akkor sincs gond,megcsinálják.
Ahogy írtam,kíváncsi vagyok/voltam,kinél hogy alakult.
Nekem első császár lesz,faros a baba(eddig legjobb esetben is keresztben feküdt,tegnap tökéletes farfekvésben volt a fiunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!