Hogyan "közöljem" a magándokival, hogy császárt szeretnék?
Határozottan vagy finoman? Elég határozott kiállásom van, kérjem meg illedelmesen és határozottan, és ha nemet mond, álljak fel, köszönjek el és ennyi? Aki csinált ilyet, hogy csinálta?
Légyszi, ne írjatok olyanokat, hogy miért szeretném, ez már "tény" és én eldöntöttem. A kérdésre válaszoljatok. Köszönöm!!!
Császármetszéssel szeretnék szülni, ha önnél erre lehetőség van, mennyiért vállalná el?
Kb. Mondjuk nem csináltam ilyet, de így tenném. :)
Én mondtam, hogy szeretnék beszélni a szülésről, mert eddig arról nem esett szó köztünk.
Kérdezte, mit szeretnék. Mondtam, hogy ezért és ezért császárt.
Ő meg mondta hogy oké, megbeszéltünk, majd viccesen hozzátette, hogy császár-indikációt könnyebb találni, mint korrupt politikust :)
Pedig én szívem szerint megkérdezném, h miért szeretnéd, pusztán kíváncsiságból :)
Én világ életemben császárral akartam szülni, rettegtem a rendes szüléstől - aztán rájöttem, hogy csak azért, mert keveset tudok róla. Most 10 hetes terhes vagyok, rengeteget olvastam a témában (mi a jobb az anyukának, babának stb.) és 180 fokos fordulatot vett bennem minden. Most már abban reménykedek, hogy nem lesz szükség császárra :)
De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem is állj a doki elé és mondd, h "Császárral szeretnék szülni, vállalja-e?"
Ötös, ezt mindenkivel aláíratják?
Egyébként csak szimplán herótom van a természetes szüléstől és eldöntöttem, hogy nem akarok így szülni. Papíron lesz indokom, pszichiáter ismerős már kreált nekem egy szép hangzatos mentális betegséget, de a lényeg, hogy nem javasolt a hüvelyi szülés. Ezt csak azért írtam le, mert olyan szépen megkért a négyes :)
Kérem továbbra is a kérdésre válaszoljatok!!!
Kedves utolsó, azt minden esetben aláiratják, illetve amikor sima szülésre bemész akkor is alá kell irni pár papirt, amit senki nem olvas el, de kb az a lényege, hogy egy tűszúrásba is bele lehet halni, és ők nem tehetnek semmiről. Előre alá van a császárra és minden eshetőségre hogy ők nem tehetnek semmiről, mindegy hogyan szülsz.
Kérdező én annyit mondanék hogy szeretnék a szülésről beszélgetni, mi a véleménye, kérdezd meg hogy ő az a tipus-e aki a határig vár, vagy az első intő jelre császároz, milyen okokkal szokott császározni és mond el hogy te inkább igy szeretnél. És kérdezz rá hogy melyik módon császároz, a szövetkimélővel, (amikor nincs minden réteg vágva, csak széthúzva) vagy az összes réteget vágja. A kiméletesebb módszerrel műtöttek engem is 2x, az égvilágon semmi gond vagy kellemetlenség nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!