Miért kell elítélni azért mert császárt választottam?
Édesanyám az én születésemnél nagyon megszenvedett, az orvos nyomott ki a hasából szanaszét repedt. A húgyhólyagja olyan szinten sérült meg, hogy 4 műtétje volt. ( egyből a születésem után húgyhólyag helyreállító műtét, a második méh felvarrás- helyreállítás mert a hüvely bejáratáig süllyedt, a harmadik es negyedik újabb hugyholyag helyreallitas) . 21 evee volt amikor engem szült , ma már 46 és a szülés óta napi szinten betétet használ mert egy rossz mozdulat elég ahhoz hogy bepisiljen, de úgy hogy még a nadrág is ázik.
Egesz gyermekkoromban azt hallgattam,hogy majd megtudom mi a szenvedes ha szülök stb...
Én a programozott császárt választottam magánklinikán.
Minden tökéletes volt:)
Aztán jöttek a látogatók, és kérdezik miért lett császár.én pedig elmondom hogy en kertem. Erre jon a kiakadas es ertetlenkedes.
Miert nem lehet elfogadni ha valaki ezt az utat valasztja?
Nem értem miért mondjátok el a látogatóknak, hogy császár... :)
Teljesen jól döntöttél, de senkinek semmi köze ahhoz hogy hogy született meg a baba, a lényeg, hogy itt van, és egészséges :)
Én a szoptatással voltam így. Nem volt tejem, és az a néhány ember aki tudta, értetlenkedve, sőt! megrökönyödve hallgatta, hogy 3 hónaposan tápszert adok a gyereknek. Mintha valami mérget itattam volna vele.. Na onnantól lett az, hogy mikor megkérdezte valaki (3 hónapos kora után) hogy van-e elég tejem, jól szopik-e, mindenki azt a választ kapta, hogy igen. :D
Nem kell foglalkozni az égvilágon senki kiakadásával, értetlenekedésével... ha végigcsinálták volna Édesanyád útját, biztos nem értetlenkednének. Sok boldogságot a babához! :)
Teljesen igaza van 1esnek. Miért tartoznál bárkinek is magyarázattal?
Plusz egy tanács: inkább mondd meg,h császárod volt, mert ha azt kamuzod,h rendesen szültél, arról vsz tovább kérdezgetnek. Azt meg azért nehéz lenne előadni (magamból indulok ki, én nem tudnám élethűen elmesélni). Mondd azt,h faros volt a baba, vagy rátekeredett a köldökzsinór, vagy vmi hasonlót, és emiatt lett császár. Akik eddig piszkáltak, hátha még őket is le tudod állítani azzal, h az orvos is ezt javasolja.
Az biztos,h ezzel a szülés, szoptatás témával kapcsolatban nagyon vehemensek tudnak lenni :)
Én teljes mértékben megértelek! Senkinek nincs joga téged számonkérni!!
6 hónapja volt a császárom mert nem volt toló fájásom, nekem szuper volt a császár.. én azóta rettegek h egyszer megint terhes leszek és természetesen kéne szülni.!!
Azért, mert az emberi természet ilyen, hogyha másokat lehúzhat, akkor attól nagyobbnak, jobbnak érzi magát. Meg amúgy is vannak olyan területek, amihez mindenki ért, mindenki "profi". Ezek közé tartozik a szülés, szoptatás is. Amíg ilyen LL ligák nyomják az édesanyákat, mint egy szekta, addig ne várj jót.
Nem szabad hagyni, hogy befolyásoljon más véleménye. Az anya pszichés egyensúlya a legeslegfontosabb, mert anélkül nincsen szülés, nincsen élet adás, nincsen nevelés. Ha neked anyukád esete olyan mértékű szorongást okozott, hogy vállaltál egy hasi műtétet, akkor annak valóban nyomós oka lehetett.
Én sem támogatom azt a császárt, ami nem orvosilag indokolt.
De meg kell érteni azokat is,akik így döntenek. Te ezt választottad, semmi közük hozzá! Babalátogatóba mentek, akkor a picivel foglalkozzanak.
Mert egy gazdag, elkényeztetett nő vagy, aki az anyukája baja mögé bujik, a többi kommentelő meg hazug, mert máshol meg szidják azt, aki a pénzéért bármit megvehet.
Más, értékesebb embert hagynak szenvedni, te meg kérkedsz, hogy magánklinikákra mentél. Kit érdekel? Mi van? A pénzes mellé nincs barinő, akivel ezt meg tudnád beszélni? Másnak ételre sem futja, neked meg az a legnagyobb gondod, hogy van akinek nem tetszik, hogy kényes vagy és futottál magánra több százezerért felvágatni magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!