Miért kell elítélni azért mert császárt választottam?
Édesanyám az én születésemnél nagyon megszenvedett, az orvos nyomott ki a hasából szanaszét repedt. A húgyhólyagja olyan szinten sérült meg, hogy 4 műtétje volt. ( egyből a születésem után húgyhólyag helyreállító műtét, a második méh felvarrás- helyreállítás mert a hüvely bejáratáig süllyedt, a harmadik es negyedik újabb hugyholyag helyreallitas) . 21 evee volt amikor engem szült , ma már 46 és a szülés óta napi szinten betétet használ mert egy rossz mozdulat elég ahhoz hogy bepisiljen, de úgy hogy még a nadrág is ázik.
Egesz gyermekkoromban azt hallgattam,hogy majd megtudom mi a szenvedes ha szülök stb...
Én a programozott császárt választottam magánklinikán.
Minden tökéletes volt:)
Aztán jöttek a látogatók, és kérdezik miért lett császár.én pedig elmondom hogy en kertem. Erre jon a kiakadas es ertetlenkedes.
Miert nem lehet elfogadni ha valaki ezt az utat valasztja?
7-es válaszoló vagyok.
Már ne is haragudj, de te mi jogon nevezel bárkit is hazugnak?! Az utolsó válaszolónak meg egészségére a gonosz válasz miatt. Nem tudom miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni.... Nagyon elkeserítő, hogy ilyet írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!