Barátnőm azért akarja előrébb hozni a császárt, mert fáj a lába. Ez normális?
Figyelt kérdés
Sokat hízott, ezért most állandóan vizes a lába és fáj neki. Most mondta, h jövőhéten beszél a dokijával és előrébb hozatja a császárt mert már fáj a lába. Én is sokat híztam, ráadásul nyáron voltam terhes, nekem is durván bevizesedett a lábam és sokat szenvedtem, de meg se fordult a fejembe, h ez miatt előrébb hozassam a szülésemet... Nekem ez nagyon fura. :/2014. márc. 1. 10:47
1/13 anonim válasza:
Minek a baràtnődnek gyerek, ha egy kis fàjdalomtől kiakad? Mondd neki, hogy szüljön inkàbb, mert a csàszàros fàjdalmaktól eutanàziàt fog kérni!
2/13 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen programozott császár, de az csak 2 hét múlva lesz ő meg már jövőhéten hívni akarja a dokiját, h 1 héttel előbb legyen.
2014. márc. 1. 11:11
3/13 anonim válasza:
Azért nehogy elhiggye bárki (hacsak nem progis császár), hogy az orvos pusztán ennyiért elindítja a szülést.....
A vizesedés lehet toxémia, magas vérnyomás tünete.
Nem kell riogatni, nem mindenki hal bele a császárba. Nekem is az volt és a tesót sem kívánom másképp világra hozni. Ha egyéb indoka is van a császárnak, akkor úgysem várják meg a 41. hetet. 38. héten szokták a progis császárt végezni. A barátnőd inkább a vérnyomását mérje és nézesse meg, nincs-e fehérje a vizeletébe.
4/13 anonim válasza:
Azon már nem múlik, neked nem mindegy mikor fog szülni? Vagy a problémád miatt irigykedsz, hogy ő megpróbálhatja?
5/13 anonim válasza:
Majd a doki eldönti. Semmi baja nem lesz a gyereknek ha egy héttel korábban veszik ki.
6/13 anonim válasza:
Szerintem gáz. Én nagyon sokat híztam, vizesedtem. Kb a végére már mindenem fájt és 8 nappal túl is hordtam, kórházban is feküdtem 3 hetet, gondolhatod, hogy már nagyon akartam szülni. Ennek ellenére eszembe sem jutott, hogy csak úgy idő előtt, minden ok nélkül kivetessem, mert nekem már terhemre van.
7/13 A kérdező kommentje:
Miért irigykednék? Nekem egy csodálatos sima szülésem volt és lett egy gyönyörű fiam. De tényleg csak ezért a kis fájdalomért előrébb hozatni szerintem gáz. És úgy ahogy egyik hozzászóló írta, h csak azért kivetetni a kicsit mert már a terhére van, háét....
2014. márc. 1. 11:24
8/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem sima vizesedés, főleg, ha fájdalmai vannak. Nem lesz emiatt koraszülött. Ne ítélkezz!
9/13 A kérdező kommentje:
Hol írtam én azt, h koraszülött lesz a kicsi? Nem ítélkezzem, de ha már fogadott a dokija, akkor csak tudja már, h mit csinál. Nem fáj neki annyira, h sírjon stb. Néha mikor többet sétál akkor estére szokott neki egy kicsit fájni, de ennyi.
2014. márc. 1. 11:52
10/13 anonim válasza:
A vizesedés nem játék, főleg ha már fáj is. Ott már nagy esélye van a trombózisnak, és inkább előrehozatom a szülésem, minthogy lebénuljak, esetleg belehaljak egy trombózisba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!