Nagyon megijedtem, ez normális?
Figyelt kérdés
3 hete szültem,tegnap tusoltam és mikor tapogattam a varratom(belső) hogy mennyi van még belőle meg,akkor éreztem hogy mennyire nagyon lenn van a méhszájam.Szerintem max.5 centire...ez normális?2014. febr. 12. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ugyanígy voltam én is. 6 hetes kontrollkor mindent rendben talált a doki, nem a méhszájam volt az, amire én azt hittem, hanem még nem rendeződött vissza a hüvelyem teljesen, és a belső varratok is bezavartak a képbe. Én úgy mentem a dokihoz, hogy szerintem nagy baj van, de megnyugtatott, hogy nincs gond.
2/5 anonim válasza:
nem tudom, én nem nyúltam be, de szerintem igen. És a 6 hetes kontrollig szerintem nem is érdemes aggódni. Addig meg bőven rendeződhet minden. És szerintem.ne nagyon piszkald a méhszajadat, még az is lehet h nyitva van a méhszájad.
3/5 anonim válasza:
En is 3 hete szultem es nekem is igy van, ahogy irod. Szerinttem normalis, de majd a 6 hetes kontrolon kiderul.
Amugy bocs a kerdesert, de neked a varratok meg megvannak, vagy esett ki mar?
4/5 A kérdező kommentje:
A belsők megvannak,kívül már kiestek,van ami magától van ami mosakodás közben maradt a kezemben :D
2014. febr. 13. 18:36
5/5 anonim válasza:
Koszonom! Nekem meg a kulso varratok is megvannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!