Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 19 napja csaszarral szultem,...

19 napja csaszarral szultem, eddig nem fajt a vagas semmit sem ereztem, de tegnaptol egyik vege fajdogal es kicsit kidudorodott. Normalis az hogy gorongyos egyenlore a heg? Kicsit megijedtem, ti miket tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a metszésnél eltaláltak egy eret. Nekem is így volt. De lassan felszívódik, bár nekem azon az oldalon még azóta is kicsit ki van dudorodva. 2009 februárban volt császárom
2010. ápr. 19. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem bő nyolc hónapja volt a császárom.Nekem is volt dudorom, majd elmúlt.1 hónappal ezelőtt jött s tulóldalon, majd eltünt pár nap múlva.Most pedig sehol sincs.
2010. ápr. 19. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes, nekem is olyan volt(2005-ben szültem), de már elmúlt. Illetve pl. mielőtt megjön begöröngyösödik, aztán elmúlik.
2010. ápr. 20. 07:01
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat!megnyugodtam
2010. ápr. 20. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!