Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Barátnőm azért akarja előrébb...

Barátnőm azért akarja előrébb hozni a császárt, mert fáj a lába. Ez normális?

Figyelt kérdés
Sokat hízott, ezért most állandóan vizes a lába és fáj neki. Most mondta, h jövőhéten beszél a dokijával és előrébb hozatja a császárt mert már fáj a lába. Én is sokat híztam, ráadásul nyáron voltam terhes, nekem is durván bevizesedett a lábam és sokat szenvedtem, de meg se fordult a fejembe, h ez miatt előrébb hozassam a szülésemet... Nekem ez nagyon fura. :/
2014. márc. 1. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor én le leszek pontozva és önzőnek fogok számítani, de én a második gyerekkel ugyanilyen panaszaim voltak és megegyeztünk a dokuval hogy a kiírt időpont utáni nap megindítja a szülésem. 40+1 hetesen délután csinált nekem burokmasszázst, este megszületett a lányom.
2014. márc. 1. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírtam már járni a vizesedéstől, annyira fájt a talpam (2-3 hét alatt híztam plusz 10 kilót, már tokám is volt, de legyintettek rá, mert a vérnyomásom, pisim rendben volt). Végül más miatt lett programcsászár, ami után meg trombózist kaptam. Az orvosok szerint nem volt összefüggés.
2014. márc. 1. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem szabad elbagatellizálni, mert komoly gond lehet belőle, ha egy mértéket már meghalad a vizesedés. Nem gondolom, hogy ez hiszti lenne de az orvosa úgyis megítéli a helyzetet.
2014. márc. 1. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!