Maternitybe jó pénzért csinálnak kérésre császárt?
Főoldalnál nem is kéne tovább menni, ott van a Prof írása a császárról benne:
"A hazai Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium 2008-ban írt állásfoglalásában hangsúlyozza, hogy orvosi javallat nélkül, kizárólag anyai kérésre császármetszés nem végezhető. Ugyanakkor a szüléstől való félelem, a kedvezőtlen korábbi élmények a családban, az ismerősök között olyan indokok lehetnek, melyek a szülészeti státust is figyelembe véve (nagy magzat, először szülő stb.) megalapozhatják a császármetszés indokoltságát."
Én az egész írást messzemenőkig korrektnek tartom.
Ja és a vége ez., ezt lehagytam, de remélem elolvasod, amit belinkeltem, nem hosszú úgy sem:
"Ugyanakkor azt is tiszteletben tartjuk, ha az édesanya eleve császármetszést szeretne, de ezt a kérést csak akkor tudjuk teljesíteni, ha részletes beszélgetés előzi meg, melynek során megismerjük a kérés okát és indokoltságát, és módunk van a császármetszés előnyeit és hátrányait az adott terhességre vonatkozóan ismertetni és elmagyarázni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!