Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Maternitybe jó pénzért csináln...

Maternitybe jó pénzért csinálnak kérésre császárt?

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a Maternity-t, de megfelelő borítékért akármelyik kórházban találsz rá orvost. Kifejezetten ezért nem kell magánba menni, szerintem.
2014. jún. 11. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
sok orvos vállalja kérésre sima kórházban is. A maternity eléggé baba barát, és természetes szülés hive, de lehet ott is van oylan orvos aki vállalja, viszont plusz pénzt nem fogadnak el mert az az álláasukba kerülhet, ez nme olyan mint a közkorházban ahol ez nyilt titok. A magán intézmény épp azért fieztös hogy ne kelljen zsebbe adni és ezt nagyon szigoruan is veszik.
2014. jún. 11. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért akarsz császárt, megkérdezhetem?
2014. jún. 11. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Magankorhazban csinalnak keresre csaszart es nem "jopenzert", hanem a szules utan kifizeted a recepcion a csaszarmetszes dijat. Maganklinikan nincs boritek dugdosas. Szamlat adnak mindenrol.
2014. jún. 11. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, es igen, a Maternityben is lehet kerni csaszart.
2014. jún. 11. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Főoldalnál nem is kéne tovább menni, ott van a Prof írása a császárról benne:

"A hazai Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium 2008-ban írt állásfoglalásában hangsúlyozza, hogy orvosi javallat nélkül, kizárólag anyai kérésre császármetszés nem végezhető. Ugyanakkor a szüléstől való félelem, a kedvezőtlen korábbi élmények a családban, az ismerősök között olyan indokok lehetnek, melyek a szülészeti státust is figyelembe véve (nagy magzat, először szülő stb.) megalapozhatják a császármetszés indokoltságát."

[link]

Én az egész írást messzemenőkig korrektnek tartom.

2014. jún. 12. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a vége ez., ezt lehagytam, de remélem elolvasod, amit belinkeltem, nem hosszú úgy sem:

"Ugyanakkor azt is tiszteletben tartjuk, ha az édesanya eleve császármetszést szeretne, de ezt a kérést csak akkor tudjuk teljesíteni, ha részletes beszélgetés előzi meg, melynek során megismerjük a kérés okát és indokoltságát, és módunk van a császármetszés előnyeit és hátrányait az adott terhességre vonatkozóan ismertetni és elmagyarázni."

2014. jún. 12. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!