Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S Mi a menete ha kb 5mm...

S. O. S Mi a menete ha kb 5mm hosszan kinyílt a császáros hegem? Egy lyuk van rajt. Ok hogy menjek dokihoz de ott mit csinálnak majd? Ugye nem kell befeküdnöm? Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 07:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Lemaradt hogy 7 hete volt a császár
2014. ápr. 14. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj be. Befeküdni nem kell. De a felmerülő fertőzés meg ilyenek miatt be kell menni. Nem volt ilyenem
2014. ápr. 14. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem mellműtét után nyílt ki a seb, helyi érzéstelenítéssel összevarrtak.
2014. ápr. 14. 07:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Kitisztítják, érzéstelenítik, összevarrják. Ha nem fertőződött el, nem hiszem, hogy benn tartanának. Valószínűleg a biztonság kedvéért kapsz antibiotikumot is.
2014. ápr. 14. 08:17
 5/8 Jégtánc ***** válasza:
Nekem is kinyílt még 17 éve,varratszedésnél.Nem varrták újra hanem gyógyszerrel kezelték.Beleszórtak valami port és az pezsgett kicsit és az húzta össze a rést.Németországban vot,nem tudom itt mi a menete.Emiatt biztosan nem kell befeküdni.
2014. ápr. 14. 08:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váladzokat. Én is németben vagyok. Negyed 5re kaptam időpobtot a nőgyógyásznál. Jaj de félek :(
2014. ápr. 14. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogy kell befeküdni. Összehúzzák valamilyen módon, és mehetsz haza.
2014. ápr. 14. 08:29
 8/8 Jégtánc ***** válasza:
Nem kell félni,egyáltalán nem fáj.
2014. ápr. 14. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!