Hogy-hogy nem csinálnak semmit az orvosok?
Ez pedig nagyon veszélyes. Nálam nem vették észre, hogy elérett a lepény, voltak is gondok.
Szerintem keressen fel gyors egy maszek orvost és kérdezze ki a véleményét!
Valóban gusztustalan, hogy ilyen korrupt az orvosi társadalom, de... Aki úgy vállal gyereket, hogy rendkívüli esetekre nem tud elővarázsolni 10-20E forintot, az azért elég nagy felelőtlenség szerintem. Nem feltétlenül a borítékra gondolok, hanem bármi előfordulhat a gyerekkel, amivel nem lehet várni, viszont pénzbe kerül.
Nálunk a középső fiammal kell magándokihoz járni, mert 3 hete nem szűnik a köhögése. A háziorvosunk szerint mehet oviba, semmi baj épp csak a tüdejét köpi ki. A magándoki azt mondta, hogy le van rakódva a tüdejében és most szaggatjuk fel neki, már javul, de ez vaskos pénzekbe kerül, enélkül nem is tudom mi lett volna vele, ha csak simán a közgyógyra hagyatkozunk. Pedig én sem vagyok híve a magándokiknak, de be kell lássam, hogy csak ezzel lehet előre haladni egészség témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!