Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy-hogy nem csinálnak...

Hogy-hogy nem csinálnak semmit az orvosok?

Figyelt kérdés
Párom unokatesója 37 hetes terhes,teljesen el van meszesedve a méhlepénye,kevesebb a magzatvíze.Ma uh-on azt mondták hogy nincs 2 kiló a baba,és hogy a múltheti uh-hoz képest kisebb is,tehát sorvad.Nem mondanak neki semmit hiába kérdezi az orvosokat.Nincs fogadott dokija(Bár nem értem miért nem fogadnak ilyen esetben,még most sem késő.Miért nem császározzák meg?Vagy mi lehet?
2014. jan. 20. 19:46
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg azert, mert meg mindig jobbaka baba eselyei bent, mint kint....
2014. jan. 20. 19:48
 2/46 anonim ***** válasza:
Úr isten :( hihtetelen hogy ilyen a mai világban előfordul :(
2014. jan. 20. 19:54
 3/46 anonim ***** válasza:

Ez pedig nagyon veszélyes. Nálam nem vették észre, hogy elérett a lepény, voltak is gondok.

Szerintem keressen fel gyors egy maszek orvost és kérdezze ki a véleményét!

2014. jan. 20. 20:16
 4/46 anonim ***** válasza:
45%
Ilyenkor jön az, hogy bemegy a kórházba, dokinak borítéknpénzzel, s akkor majd megmindják ki hogy merre.
2014. jan. 20. 20:45
 5/46 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha az ember nem tud borítékot adni?! Hihetetlen, és gusztustalan ez az egész, 1hete bent van és nem mondanak semmi biztosat. Ma esti vizitnél kérdezte a doki hogy mi van, vagy mire számíthat, vagy hogy miért nem csinálnak semmit hiszem sorvad a baba, erre a válasz:ne engem kérdezzen hanem azt aki vizsgálta. Na ez a dunaújvárosi kórház. Igaz nekem fogadott orvosom volt, 6hónapja szűltem, de ha nem kapott volna pénzt akkor is kellőképpen, becsületesen bellátott és tájékoztatott volna. Mondjuk én Pesten szűltem.
2014. jan. 20. 21:22
 6/46 anonim ***** válasza:
73%

Valóban gusztustalan, hogy ilyen korrupt az orvosi társadalom, de... Aki úgy vállal gyereket, hogy rendkívüli esetekre nem tud elővarázsolni 10-20E forintot, az azért elég nagy felelőtlenség szerintem. Nem feltétlenül a borítékra gondolok, hanem bármi előfordulhat a gyerekkel, amivel nem lehet várni, viszont pénzbe kerül.

Nálunk a középső fiammal kell magándokihoz járni, mert 3 hete nem szűnik a köhögése. A háziorvosunk szerint mehet oviba, semmi baj épp csak a tüdejét köpi ki. A magándoki azt mondta, hogy le van rakódva a tüdejében és most szaggatjuk fel neki, már javul, de ez vaskos pénzekbe kerül, enélkül nem is tudom mi lett volna vele, ha csak simán a közgyógyra hagyatkozunk. Pedig én sem vagyok híve a magándokiknak, de be kell lássam, hogy csak ezzel lehet előre haladni egészség témában...

2014. jan. 21. 06:42
 7/46 A kérdező kommentje:
Természetesen ezt én is így gondolom,de akkor is felháborító.Legalább tájékoztatnák őket,hogy nem idegbe legyen egész nap.
2014. jan. 21. 08:45
 8/46 anonim ***** válasza:
Hát ez durva.Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra kérlek írj majd nekünk mi lett velük,remélem minden rendben lesz.Még ilyet,hogy sorvad a baba és semmit nem tesznek.Én tuti már rég kivertem volna a patáliát,ha az én gyerekemről lenne szó.Ők némán tűrnek,hátha meghal szegény baba?Ezt nem értem!
2014. jan. 21. 13:10
 9/46 anonim ***** válasza:
De megis mit kellene tenniuk? Surgossegi csaszarmetszest csinalni, vallalva a kockazatat, hogy a gyereknek maradnando karosodasa lesz, vagy "csupan" siman nem eli tul? Itt mindenki kepzett szulesz-nogyogyasz vagy neonatologus szakember????
2014. jan. 21. 13:16
 10/46 anonim ***** válasza:
37 hetes. A sürgősségi császármetszésből a magzatnak semmi baja nem származna, sőt, az lenne az érdeke! Ha benn marad, csak tovább lesz ebben az oxigén/tápanyaghiányos állapotban (hiszen ezért sorvad), és akár maradandóan sérülhet... Drukkolok nekik, de verniük kéne az asztalt, vagy valakit lepénzelni, mert ez így nem lesz jó :(
2014. jan. 21. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!