Hogy-hogy nem csinálnak semmit az orvosok?
Figyelt kérdés
Párom unokatesója 37 hetes terhes,teljesen el van meszesedve a méhlepénye,kevesebb a magzatvíze.Ma uh-on azt mondták hogy nincs 2 kiló a baba,és hogy a múltheti uh-hoz képest kisebb is,tehát sorvad.Nem mondanak neki semmit hiába kérdezi az orvosokat.Nincs fogadott dokija(Bár nem értem miért nem fogadnak ilyen esetben,még most sem késő.Miért nem császározzák meg?Vagy mi lehet?2014. jan. 20. 19:46
31/46 A kérdező kommentje:
Na ma annyit mondtak hogy nem tudják hogy lesz-e valami baja a babának. :-(
2014. jan. 23. 16:00
32/46 A kérdező kommentje:
Lányok, úgy néz ki beindúlt a szülés, fél 8-óta fájásai vannak. Kapott kb. 1órája injekciót azt mondták ha attól nem múlik el, viszik a szülőszobára. De nem múlik neki, szorítsunk értük, reméljük nem lesz baja a babának. Majd írok ha van valami.
2014. jan. 23. 22:13
34/46 anonim válasza:
Nagyon szorítok!De azért hihetetlen,hogy azok után,hogy azt mondják,nem tudni lesz e baja,még visszatartanák!
35/46 anonim válasza:
És még vissza akarták tartani?????? Vicc vagyis szomorú. Melyik megyében van ez?
36/46 A kérdező kommentje:
Ejszaka nem történt semmi! Görcsök továbbra i , ma reggelik. Végül úgy döntöttek császár, elvileg most van a műtőben.Majd írok mi van a picivel.
2014. jan. 24. 13:01
37/46 A kérdező kommentje:
Ja, fejér megye, Dunaújváros!
2014. jan. 24. 13:02
38/46 anonim válasza:
Dunaújvárosban szültem. Ki műti???
39/46 A kérdező kommentje:
Megvan a baba,2300 gramm és 49 cm,és eddig úgy néz ki hogy EGÉSZSÉGES a kisasszony! :-)
2014. jan. 24. 14:13
40/46 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem tudom hogy ki műti.
2014. jan. 24. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!