Hogy-hogy nem csinálnak semmit az orvosok?
Figyelt kérdés
Párom unokatesója 37 hetes terhes,teljesen el van meszesedve a méhlepénye,kevesebb a magzatvíze.Ma uh-on azt mondták hogy nincs 2 kiló a baba,és hogy a múltheti uh-hoz képest kisebb is,tehát sorvad.Nem mondanak neki semmit hiába kérdezi az orvosokat.Nincs fogadott dokija(Bár nem értem miért nem fogadnak ilyen esetben,még most sem késő.Miért nem császározzák meg?Vagy mi lehet?2014. jan. 20. 19:46
21/46 anonim válasza:
Nagyon kiakadtam! Én a dunaújvárosi kórházban szültem és egyik dokinak sem volt ilyen ocsmány stílusa, pedig én nem vagyok az a nyalizós, simulékony fajta.
Ahogy írták, ki kell verni a balhét. Levegőzzön???
22/46 anonim válasza:
Nem te tetted fel ezt a kérdést a múltkor már egyszer? Akkor is figyeltem, hátha írsz, hogy hogyan alakul a dolog, de sajnos nem jött több infó, pedig valóban életveszélyben lehet a baba, ha meszes a méhlepény, és sorvad a méhen belül. Ilyenkor normális, vagyis inkább felelősségteljes orvos -pénzes vagy nem pénzes- azonnal cselekszik, és azonnal indítja a szülést. Nem értem mire várnak, de a rokonod helyében kiverném a palávert, hogy azonnal csináljanak valamit, mert nem normális ami vele történik. Majd írd meg kérlek, ha történik valami.
23/46 A kérdező kommentje:
Igen,Én tettem fel múltkor is a kérdést.Most ott tart a dolog,hogy hasmenése van,fáj a hasa,keményedik,szólt egy nővérnek,aki azt mondat hogy ne neki panaszkodjon hanem az orvosnak!Mi vaaaaaaaan? Kapott 6 db széntablettát a hasmenésre,és ha holnapra nem múlik a hasmenés viszik a fertőzőre.Fertőzőre??????Egy kismamát?Na nem már?Lányok meg vagyok döbbenve,ma beszélt az Anyja is egy dokival aki azt mondta hogy megfigyelik és ennyi,meg ha beindúl a szülés biztonságosabb ha már ott van bent.De hát sorvad a baba,várnak ennyi a válasz.Én ezt nem értem.Írta hogy egyszer kemény a hasa egyszer nem,mondtam neki hogy mérje az időt a keményedések között.15 perc alatt 3-szor volt wc-n már.Nem értem miért nem néznek egy méhszájat,lehet a szülés előjele miatt van hasmenése.Legalább is ,nálam így volt.
2014. jan. 22. 18:33
24/46 anonim válasza:
Nem értem, miért nem megy egy másik kórházba?
Simán el lehet menni a szomszéd városba, s azt mondani épp ott volt vendégségben, rosszul érzi magát, megvizsgálják, s ott ennél csak jobban tudják ellátni!
25/46 anonim válasza:
Basszus, én ezt el se akarom hinni. Döbbenet ez a sztori egyszerűen. Az a minimum, hogy feljelentem a kh-zat ezek után, merthogy -ne haragudj hogy ezt mondom- nem hiszem, hogy ezek után happy end lesz a sztori vége sajnos. Segítsetek neki, valahogy vigyétek át másik kh-ba ahol tudnak segíteni neki, mert ez botrányos.
26/46 A kérdező kommentje:
Hát igen én is attól tarok hogy itt ennek nem lesz jó vége.Az a helyzet hogy én Budapesten lakom tehát,csak telefonon,vagy cheten beszélünk.De megpróbálok segíteni amibe tudok.
2014. jan. 22. 19:53
27/46 anonim válasza:
Ez felháborító!De legalább közben nézik a baba szívhangját?Vagy mozgolódik legalább?De mit várnak,nőni már nem fog,mert ugye ez volt az oka,hogy még nem császározták meg.37 hetesen,ha ni cs is 2 kiló,már életben maradna bőven.Így meg lassan 38 hetesen fog meghalni a pocakjában.Szegény hogy kínlódhat már bent.Ja és abban se lehet bízni ezek után,hogy jól mérték meg a babát.Lehet,hogy már bőven nagyobb volt mikor azt mondták,hogy 2 kiló.Én tuti már el mentem volna onnan vagy csomó olyan szervezet van akik úgy is segítenek,hogy nincs pénze a családnak.Biztos olyan is van akik a még meg nem született magzatokat védik,hasonló helyzetben.Vagy egy ügyvéd aki a rászorultaknak segít.Ez már ultra gáz.Hány napja is van már bent?3-4?
28/46 A kérdező kommentje:
Hát mostmár 2 hete bent van . Szívhangot néznek, meg heti 1szer uh. Ennyi, baba mozgolódik.
2014. jan. 23. 08:21
29/46 anonim válasza:
Keresse fel sürgősen a betegjogi képviselőt szerintem..
30/46 anonim válasza:
"Keresse fel sürgősen a betegjogi képviselőt szerintem.." es rogton azutan keszuljon fel ra, hogy semmi sem fog valtozni. Megkerdojelezi az orvosok szakertelmet es a megfelelo ellatast laikuskent - nem a legjobb otlet....
Ha aggodik, fel lehet keresni maganorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!