Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy nem szeretném, ha bent lenne a szülésnél?
Cseréljünk, az enyém meg örülne ha nem kellene bejönnie velem :D
Viccet félretéve ne bonyolítsd túl a dolgot... normálisan mondd el az érzéseidet, félelmeidet és akkor úgy hátha megérti.
Beszélgessetek róla minél többet, őszintén. Mondd el az aggályaidat, ahogy itt leírtad. Majd ő is felsorakoztatja a maga érveit, aztán közösen döntetek majd. Az is lehet, hogy te fogod meggondolni magad, mert ha ennyire lelkesedik a párod, akkor nagyon szívszorító lenne, ha kizárnád az élményből. De ez csak az én véleményem, mindenképpen beszéljétek meg és döntsetek együtt.
Én ifjúkoromban el se tudtam képzelni, hogy szülésnél a gyermekem apja is bent legyen, mikor először hallottam ilyesmiről, nagyon tiltakozott ellene a lelkem. Aztán még mielőtt saját magam gyerekvállalásba kezdtem, sok férfi ismerősömet hallottam megosztani a szülőszobán tapasztaltakat, és megváltozott a véleményem. A férjem is hallott hasonlókat, így ő sem tiltakozott, benn volt a szüléseknél.
Remélem, nem kell olyan döntést hoznotok, ami egyikőtöknek jó, a másiknak rossz, próbáljátok addig közelebb hozni egymáshoz kettőtök véleményét, hogy mindketten ugyanazt akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!