Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy nem szeretném, hogy bent legyen a szülésnél?
Az én párom abszolut nem bánta meg, hogy bent volt velem. Nagy élmény volt mindkettőnknek, és sok erőt adott nekem. És amitől Te tartasz: mai napig ugyanúgy kíván, sőt!
Gondold át!
Kedves utolsó, nem vagyunk egyformák, ahogy a férjeink sem.
Nem az volt a kérdés, hogy bemenjen-e a férje a kérdezőnek.
nálunk is bent volt a férjem és végignézte a fejtető megjelenésétől amíg ki nem bújt. nagyon szerette volna látni ahogy akisfia a világra jön. életében nemsokat lát az ember ilyet...Ő azta mégjobban felnéz rám és ami a szexet illeti jobb mint valaha....
ja és sokat segít lelkileg is hogy bent van az emberrel az akiben a legjobban bízik, ugyanis a szülés egy olyan kiszolgáltatott helyzet, amiben jobb ha van egy olyan eber aki fogja a kezed...és az nem a szülésznő, hanem a párod..
szerintem is gondold át! jól fog esni ha foghatod a kezét. ja és ha nem akarja, akkor nem lát semmit a párod.... Odaül a fejedhez háttal az egésznek és kész. Szerintem Ő is megérdemli, hogy láthassa a pár másodperce kibújt kisgyerekét.....
13.07-esnek!
itt nem a férj nem akar bemenni, hanem az anyuka nem szeretné.... mi csak azt írtuk le, hogy miért jó ha beengedi......
nem kell megszólni a másikat. mindenki elmondhatja a véleményét, vagy nem? ha már nem egyezik, akkor rá kell szólni?....nem
miért nem szép folyamat a szülés???jázusom....
a világ legszebb dolga ahogy egy kisbaba a világra jön és aki ezt nem így látja, háát... meg kell látni a szépet... mitől nem szép?attól hogy szenvedünk, sírunk, fáj,véres?na és még sorolhatnám... ezek mind mellékes dolgok... a végeredmény csodálatos... és ahogy kibújik és a szemünkbe néz ....
na nem ragozom tovább, szerintem szép dolog...
akik írták hogy a párjuk bent volt, azoknak igazuk van. Vannak ilyen emberek és olyan emberek.....más nézeteket vallunk, de őket is meg kell hallgatni.
A végeredmény a világon a legszebb dolog, DE én nem láttam semmi szépet abban a folyamatban amíg oda nem adták a picit. Szerintem sem vagyunk egyformák. Viszont szerintem ha az anyuka nem akarja hogy bent legyen a párja akkor azt tiszteletben kell tartani, ugyanúgy mint azt is ha éppen az apuka nem akar bemenni. Mi olyan beállítottságúak vagyunk hogy 1 percig nem volt kérdéses hogy apás szülés lesz- e vagy sem. Nem lett az és akkor ott abban a helyzetben nekem egyáltalán nem hiányzott. Tartsuk tiszteletben mindenki döntését.
(második voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!