Méhszájseb műtét? Okozott valakinek gondot későbbi terhességnél, szülésnél? Milyen volt a műtét? És az utána lévő hetek?
Nekem is volt, de nem műtötték, fagyasztották. Nem is tudtam, hogy műtik is.
Nagyon hamar túl voltam rajta és mehettem haza.
Igaz, jóval később szültem, 7 évvel később egész pontosan.
De semmi gondot nem okozott.
A beavatkozás után még aznap fájt a hasam, de aztán elmúlt és mintha semmi sem történt volna. :)
Nekem is volt fagyasztva, kb 15 percet töltöttem a rendelőben, és csak arra kellett utána figyelni, hogy 3 hétig nincs szex, és 3 hónapig csak betét, és zuhany, tehát egy időre el kellett felejteni a tampont meg az ülőfürdőt.
De olyan szépen helyrejött, hogy mikor babát vártunk évek múlva, eszembe se jutott, hogy ilyen is volt. Másik dokihoz kerültem közben, neki is elfelejtettem említeni, de nem is vett észre semmit.
Azt viszont nem értem téged miért akarnak műteni ezzel ?
Emlékszem, nekem is anno elmagyarázta az a dokim, hogy mik a lehetőséget, és a fagyasztást javasolja, de döntsem el, hogy nekem melyik eljárás szimpatikusabb. Nagyon korrekt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!