Tényleg kétfajta táppénz van terhességnél?
Két hete vagyok táppénzen! Édesapám cégénél dolgozom! Most,hogy el akartam küldeni a könyvelőnek a táppénzes papírom, kérdezte,hogy veszélyeztetett terhesként vettek táppénzre vagy simán, mert ha simán,akkor apunak kell 30 napig valamit fizetni, de ha veszélyeztetett lennék,akkor az állam fizetne!
Én erről nem hallottam,hogy két fajta táppénz lenne! A férjem még utána néz, bár ő azt mondja,hogy szerinte nincs ilyen, hiszen a terhességem miatt nem tudok munkát végezni, ergo tök mindegy,hogy veszélyeztetett vagyok, vagy nem!
32 hetes kismama
Köszönöm!
Igen, valami kódokról is beszélt a könyvelő!
És szerintetek utólag lehet ezen változtatni?
Mert ma megyek a dokimhoz és akkor ha lehet, megkérném,hogy adjon olyan igazolást,hogy veszélyeztetett vagyok!
1.vagyok.
Persze, lehet változtatni! Nekem különben magától a háziorvos mondta, hogy a "mittudomén" hányas kóddal vesz fel mert arra többet kapok majd táppénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!