Milyen ruhaban voltatok a szuloszoban?
Nekem rövidujjú,kb térdig érő hálóingem volt,elől gombos a hasamig.Abban voltam a vajódás alatt és a szülőszobán is.Zokni már nem is emlékszem,hogy volt-e rajtam,bár szerintem igen,mert novemberben szültem.Nem emlékszem,hogy szóltak volna,h vegyem le.Bugyi nem volt rajtam a vajúdás alatt,mert gyakran jött a doki vizsgálni,macerás lett volna állandóan le-fel húzogatni.Tettek alám,eldobható betegalátétet,így az ágyat nem maszatoltam össze,pedig végig folyt a magzatvíz,meg véreztem is a vége felé.A hálóingemet meg felhúztam a derekamig,hogy ne legyen olyan,de nem voltam teljesen fedetlen,mert rámterítettek egy vékony takarót,csak olyankor kellett levenni,amikor jött a doki vizsgálni.
Én azt javaslom,hogy mindenképp olyan hálóinget vigyél,ami elsősorban kényelmes,de nem kell nagyon drágát,jó a legegyszerűbb is,mert előfordulhat,hogy foltos lesz.Szerintem nem kell,h nagyon hosszú legyen,olyan térdig érő teljesen megfelel,mert azt könnyen fel tudod húzni a derekadig.Az elől gombos fazon,pedig később a szoptatásnál hasznos. :)
Én egy ujjatlan hálóinget vittem. Pamut legyen, szellős és kényelmes. Izzadni fogsz, véres, mocskos lehet, tehát olyan darab legyen, amit később nem sajnálsz hipózni, esetleg eldobni.
Az ágyon nekem is felhúzták a hasamig, cserélhető betét volt alattam és betakartak. Amikor jött a szülésznő vagy a doki, akkor is csak a takarót hajtották fel, végül is, nekik volt fontos a látvány, nem nekem. :)
Végül mind a kettő szülésem császárral végződött, tehát érdemes olyan ruhadarabokkal készülni, amiket gyorsan le is tudnak kapni, ha szükséges. A műtéthez kaptam csini papírruhát, sapkát, lábzsákot. A műtétnél lévő kórházi cuccban toltak át az osztályra, 8 órát feküdtem, mikor felkeltem, tusoltam, utána vehettem fel a saját hálóingemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!