Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, amikor hazajöttet...

Szülés után, amikor hazajöttetek hány kilóval voltatok kevesebbek?

Figyelt kérdés

Mennyi megy le szülés után szinte rögtön vagy rá pár napra és mennyi maradt rajtatok? Nehéz volt utána leadni? Ki mikor nyerte vissza az alakját és mit csinált?

Most persze a babám a legfontosabb és nem ez, de kíváncsi vagyok, hogy a felszedett kilókból mennyi lehet a baba+magzatvíz+vizesedés stb...El sem tudom már magam a pocakom nélkül képzelni. :)

#kilogramm #szülés utáni súlyvesztés
2014. máj. 29. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7 kiló ment le, 1 hónapon belül még 4, összesen 12 kiló jött fel. A szoptatástól és az otthonléttől híztam inkább sokat, amit jógával, pilates-szel, futással, és 180 gr CH diétával adtam le.
2014. máj. 29. 15:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Én 2 héttel a szülés után mértem csak meg magam, akkor pont annyi kiló voltam, mint amivel teherbe estem. Teszem hozzá, hogy kb. 20 kiló plusszal mentem szülni, mert iszonyat vizes voltam.
2014. máj. 29. 16:01
 3/14 klopusz ***** válasza:

Első terhességemkor 12 kg-t híztam, szülés után rögtön lement belőle 7. A többi kb. fél év alatt.

Másodszor 10 kg-t híztam, 5 kg ment le rögtön, a többi nagyjából 10 hónap alatt.

Harmadszorra 16 kg-t híztam és ugyanannyi kilóval jöttem ki a kórházból, mint amennyivel bementem :-) Másfél év alatt 18 kg-t fogytam, bár semmit sem tettem érte (szóval 2 kg-mal kevesebb lettem, mint szülés előtt).

Harmadik szülésem 10 éve volt, súlyom változatlan.

2014. máj. 29. 16:03
 4/14 anonim ***** válasza:
12 kilóval voltam kevesebb 3 nappal a szülés után, mint közvetlen előtte, pedig a baba nem volt nagy (3,7 kg).
2014. máj. 29. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
13 kilót híztam, 12 lement a szüléssel, a maradék 1 pedig 1 hét alatt.
2014. máj. 29. 16:49
 6/14 anonim ***** válasza:
18 kg-t híztam. 8 kg ment le rögtön, 4,5 hó alatt még 10. Nem csináltam semmit csak.szoptattam. Viszont az alakomat nem "nyertem" vissza. Csípőm combom vékonyabb lett de a hasam nagyon plötty.
2014. máj. 29. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:
25 kilot hiztam, 3 kiloval lettem kevesebb szules utan, bar nagyon vizes voltam es 3,4 kg volt a fiam.. kb 8-10 honap alatt ment le még 13-14 kg (semmit nem csinaltam. 8 kg még rajtam van, de mar 28 honapja szultem.
2014. máj. 29. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:

173 cm/55 kilóval kezdtem a terhességet,83 kg-al mentem szülni.

Szülés után az 5.-napon 71 kg voltam,tehát 12 kg-mal kevesebb holott nem vizesedtem.A súlyom is sikerült viszonylag könnyen vissza nyerni,azóta sem értem ezt az extrém hízást,fogyást de valszeg alkati dolog.

2014. máj. 29. 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon bevizesedtem már a végére. 4 napig voltunk bent, amikor hazajöttem, rögtön megmértem magam, kerek 10 kilóval voltam könnyebb. 57ről 89re híztam, tehát 69 voltam 4 nap után, további 7 hónap alatt mind lement, és azóta is 57 vagyok, csak ugye a hasam már nem a régi.

Igazából nem tettem semmit, csak annyit ettem, mint terhesség előtt, nem reggeliztem és napi 2 kaja, az sem nagy mennyiségben, így szépen lassan visszaállt mindent.

Neked is sok sikert a felszedett kilóktól való megszabaduláshoz! Könnyű szülést és sok egészséget a picinek.:)

2014. máj. 30. 10:52
 10/14 anonim válasza:

Én a kórházból amikor kijöttem, 2 kg-val kevesebb voltam, mint teherbeesésnél. Szinte azonnal lement a hasam, mondjuk én használtam a hasszorító pántot szülés után azonnal.

Vittem be magammal mérőszalagot a kórházba, és amikor megszültem, megmértem magam, és a férjem ment is megvenni a megfelelő méretű pántot. Ezt ajánlották nekem, és hála Istennek betartottam, és be is vált nekem :)

De lehet következőnél már nem így lesz. Nem lehet tudni.

2014. máj. 30. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!