Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, amikor hazajöttet...

Szülés után, amikor hazajöttetek hány kilóval voltatok kevesebbek?

Figyelt kérdés

Mennyi megy le szülés után szinte rögtön vagy rá pár napra és mennyi maradt rajtatok? Nehéz volt utána leadni? Ki mikor nyerte vissza az alakját és mit csinált?

Most persze a babám a legfontosabb és nem ez, de kíváncsi vagyok, hogy a felszedett kilókból mennyi lehet a baba+magzatvíz+vizesedés stb...El sem tudom már magam a pocakom nélkül képzelni. :)

#kilogramm #szülés utáni súlyvesztés
2014. máj. 29. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9es vagyok, és elírtam, bocsi, nem 89-re híztam, hanem 79-re.
2014. máj. 30. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
5 kg ment le a szüléssel,pedig 3900 grammal született a babám.
2014. máj. 30. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Az első mérlegelésnél akkorát csalódtam, nem hittem a szememnek. Csáazároztak 3530-al született a kisfiam 17 kg híztam, az első gyerekkel 26-ot, ott 14 lejött szülés után. Na most 2 kg-al voltam kevesebb. Majd 2 hét múlva 9 kg-al. Azóta egy megveszekedett dkg se megy le, a gyerek szopik, rettenet sokat 1,5 kg hízott 4 hét alatt. De majd lemegy ha abbahagyom a szoptatást és nekiállok fogyózni... én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt :-DDD én nem fogyok a szoptatástól, pedig az első kisfiam is 2 évig szopizott.
2014. máj. 31. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:
én 9 kilót szedtem fel a terhességnél és magam sem hiszem el , de amikor az 5. napon hazajöttünk pont annyi voltam mint a terhesség előtt. azóta még 2 kilót fogytam most már könnyebb vagyok mint a terhesség előtt (05.25-én szültem).
2014. jún. 5. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!