Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen volt az első nap,...

Milyen volt az első nap, mikor hazajöttetek a babával a kórházból, mesélnétek róla?

Figyelt kérdés

Mit csináltatok,hogyan telt? Milyen élményeitek vannak arról a napról? Apuka izgatott volt? Volt nálatok valaki?

Pozitív élmény volt?

2013. jan. 29. 13:12
 1/9 Baranka ***** válasza:
Nekem nagyon jó érzés volt hazamenni a kórházból. Apuka izgatott volt mintsem ideges. Nagyiék voltak nálunk vagyis együtt jöttünk haza kórházból. Mindenképp pozitiv élmény volt. Első nap ismerkedéssel telt.
2013. jan. 29. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Apa jött értünk a kórházba, a hazaút felét végigsírta.

Otthon nem várt senki, anyukám másnap jött.

Hármasban akartuk tölteni az első napot, igaz, minket csak 2-3 óra fele engedtek haza. NAgyon sokat sírt, aludni nem igazán akart, ha leraktam sírt, csak az ölemben vígasztalódott kicsit.Késő este sikerült elaltatni, 11-ig keservesen sírt, tudom férjem és én potyogó könnyekkel néztük a gyereket, hogy miért sírhat.

Én csak azt ismételgettem, hogy nem fogom bírni ezt(a sírást).Éjszaka azért valamennyit aludtunk, tudom iszonyú fáradt akkor az ember, és ha csend volt, azonnal elaludtunk. Másnap vártuk a védőnőt is, aki kicsit megnyugtatott bennünket. A baba bizonyára érezte a bizonytalanságot rajtunk, neki is minden szokatlan volt. De napról-napra könnyebb lett. NEm az a rózsaszín leányálom az eleje, erre jó lett volna felkészülni, de belejön az ember és egyre jobb lesz:)

2013. jan. 29. 13:23
 3/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
100%
Én nagyon féltem, nekem emiatt kevésbé volt pozitív. Első baba, a rokonságban sincs pici, a kórházban szinte semmit nem mutattak meg, fogalmam sem volt hogy mit kezdjek vele. Ráadásul rögtön egyedül is maradtam vele mert apa egyből fordult vissza a kocsival hogy kimenjen anyukám elé a vasútállomásra. Ott álltam hogy letenni se tudtam hova... betettem a mózesbe, fel a dohányzóasztalra, és nézegettem. Ő békésen aludt. Aztán felhúztam az ágyát, nagyon ideges voltam, kapkodtam meg remegtem, mert nem tudtam hogy fogok megbirkózni ezzel az egésszel. Másra nem emlékszem aznap, de azt tudom hogy az első néhány napban nagyon sokszor visszatért a bizonytalanság, kellett hozzá idő hogy megszokjam és magabiztosan csináljam a teendőket.
2013. jan. 29. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél fáradt voltam, majd kidurrantak a melleim a sok tejtől, fájtak is, nem bírtam elviselni rajtuk még a pólót, melltartót sem, nagyon rossz volt a közérzetem. Feszült voltam, hogy oké, hazaértünk, és akkor most hogyan tovább!?.. Több hétig eltartott, mire helyrerázódott a testem, nagyon sokat sírtam, pedig boldog házasságba született a kislányunk, semmi okom nem volt szomorkodni.

Másodiknál majd kiugrottam a bőrömből, hogy végre a 2 éves lánykámmal lehetek megint, nagyon hiányzott a kórházi napok alatt. Jöttek át apósomék látogatóba, úgyhogy felmostam, felporszívóztam, mint aki nem is szült 3 napja. Összehasonlíthatatlanul könnyebb volt minden, mint az elsőnél. Lehet, hogy mert csak 2 év telt el a két szülés között, és emlékezett a szervezetem. Mindenesetre nagyon boldog voltam, hogy újra otthon vagyok, megvan a második baba is, nem kell többet szülnöm, sem arra várnom, hogy mikor és hogy fog beindulni... :-)

2013. jan. 29. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül voltam, anyukám másnap jött. Az apja lelépett, mert megsértődött valamin (azóta elhagytam, gondolom nem kell részleteznem az okokat). Az öröm mellett, este félelmet éreztem. A kórházi biztonság után először egyedül 4 nappal császár, és koraszülés után, bármi történhetett volna. Nem mertem elaludni, csak néztem sírva sokáig ahogy szundikál. Szóval az első éjszakát leginkább a félelem szóval tudnám jellemezni, bármennyire is volt örömteli. Szerencsére ez csak egy éjszakáig tartott, és utána tényleg az öröm töltötte el a mindennapjainkat, még ha fárasztó is volt.
2013. febr. 3. 16:15
 6/9 anonim válasza:
22%

Reggel hajnaló 5 től óáááááááááááááááááááááááááááááá

Ez ment egész nap

Este 10 től végre kuss volt.

2013. febr. 25. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
kuss volt? te milyen ember vagy? szegény gyerek
2013. ápr. 26. 01:26
 8/9 anonim válasza:
0%
uj kérdést nem itt kell feltenni. hanem ujjat kell kiirni. szabály ellenes vagy. válaszolj a kérdésre vagy feljelentelek.
2013. ápr. 27. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy vártam már hogy végre hazajöhessünk. Délután 3-ra értünk haza, a Kölyökmackó aludt (egy nyikk nem volt az első pár hétben). Betettem a kiságyba, nekiálltam takarítani, pakolni, a szomszédok átjöttek megnézni (épp akkor értek haza ők is), aztán apával mi is lepihentünk. Teljesen pozitív volt. Nem volt szükségünk segítségre. Köv nap sugárban kakált le a gyerkőc, akkor elkelt volna még néhány szabad kéz :D
2013. ápr. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!