Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3. babát várjuk ő is fiú már...

3. babát várjuk ő is fiú már az első kettőnek is nehezen találtunk nevet, most nincs semmi megérzésünk elég sok név van ami viszonylag jó hogyan döntsünk húzzam ki kalapból?

Figyelt kérdés

Már komolyan nem tudom mi alapján döntsünk mert egyik sem olyan nagy kedvenc név hanem olyan "elmegy" kategória, de nemsoká szülök,most már muszáj valahogy dönteni.Természetesen azok a nevek kiestek amik 1. hülyén hangzanak vagy túlságosan egybe olvadnak a vezetéknévvel 2. ami nagyon közel van a szülinaphoz 3. akiket ismerünk vagy a családban van közeli rokonságban.

De rengeteg marad még így is. Mi alapján szűkítsem még??

2013. jan. 23. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Melyik az a nev amelyik legjobban tetszik vagy illik a vezeteknevhez? :) irhatnal parat :)
2013. jan. 23. 20:10
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát rengeteg van még mindig az a baj...

Ákos, Áron, Albert, Nándor, Bálint, Balázs, Kristóf, Kolos, Erik, Barnabás,Kelemen, Milán, Levente, Lázár, Simon,Sebestyén, Zalán, Flórián, Félix, Dénes, Donát. De ez csak egy része tényleg mert egyiket se érzem annyira toppnak de rossznak sem...

Van egy Bendegúzunk és egy Marcellunk.

2013. jan. 23. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a tesók nevéhez igazítanám a kicsi nevét is.

Bendegúz és Marcell mellé nem adnék erős, kemény nevet (pl Nándor, Lázár), és túl rövidet (Áron, Erik) sem.

2013. jan. 23. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
En pont a Bendegúzt akartam javasolni, amíg nem láttam, hogy már úgy hívják az egyik tesót... a Félix, Milán nekem tetszik de személy szerint a Doriánt is választanám
2013. jan. 23. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem a Bendegúz és a Marcell mellé a Viktor jutott eszembe

és akkor lehetnének BMV-k :) de ez csak most tűnt fel, hogy leírtam :)

2013. jan. 23. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
a Viktor is szép vagy esetleg Szabolcs
2013. jan. 23. 21:33
 7/10 A kérdező kommentje:
igen a Szabolcs is listás az lemaradt
2013. jan. 23. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a Bendegúz és Marcell mellé a Barnabás nagyon megy. Becézni is jó, megy kisgyerekhez is és felnőtt férfihoz is.
2013. jan. 23. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Merse? Nekem is van egy Marcell kisfiam. Párom Bendegúzt szeretett volna, Merse lett.
2013. jan. 23. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
én nem rég szültem a 3.lányomat,ha fiú lett volna valamelyik,Botond lett volna..Neked tetszik?
2013. jan. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!