3. babát várjuk ő is fiú már az első kettőnek is nehezen találtunk nevet, most nincs semmi megérzésünk elég sok név van ami viszonylag jó hogyan döntsünk húzzam ki kalapból?
Már komolyan nem tudom mi alapján döntsünk mert egyik sem olyan nagy kedvenc név hanem olyan "elmegy" kategória, de nemsoká szülök,most már muszáj valahogy dönteni.Természetesen azok a nevek kiestek amik 1. hülyén hangzanak vagy túlságosan egybe olvadnak a vezetéknévvel 2. ami nagyon közel van a szülinaphoz 3. akiket ismerünk vagy a családban van közeli rokonságban.
De rengeteg marad még így is. Mi alapján szűkítsem még??
Hát rengeteg van még mindig az a baj...
Ákos, Áron, Albert, Nándor, Bálint, Balázs, Kristóf, Kolos, Erik, Barnabás,Kelemen, Milán, Levente, Lázár, Simon,Sebestyén, Zalán, Flórián, Félix, Dénes, Donát. De ez csak egy része tényleg mert egyiket se érzem annyira toppnak de rossznak sem...
Van egy Bendegúzunk és egy Marcellunk.
Én a tesók nevéhez igazítanám a kicsi nevét is.
Bendegúz és Marcell mellé nem adnék erős, kemény nevet (pl Nándor, Lázár), és túl rövidet (Áron, Erik) sem.
nekem a Bendegúz és a Marcell mellé a Viktor jutott eszembe
és akkor lehetnének BMV-k :) de ez csak most tűnt fel, hogy leírtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!