Többgyerekes anyukák! Nálatok hogy zajlott a nap amikor a kórházból hazajöttetek? Rokonok, látogatók voltak?
Nalunk mas egy kicsit a helyzet, mert a lanyom mar 5 eves volt, amikor az occse szuletett, de igen bejott meglatogatni a korhazba. Fontos, hogy o is reszese legyen az esemenyeknek. Mi a szuleinktol messze lakunk, igy szerencsere nem rohantak le minket, megkerdeztek, mikor johetnek.
Mindenkeppen az lenne a jo, ha az elso napokban beken hagynanak titeket, hogy a szuk csalad (ti + a 2 gyerkoc) egyutt lehessetek, es a "nagy" ne erezze azt, hogy most csak az ocsike szamit, hiszen hozza jonnek a latogatok. Nagyon oda kell figyelni ilyenkor a nagobbikra is.
Konnyu szulest kivanok neked. Mikorra varhato az ocskos?
Köszönöm a válaszokat,megerősítettetek az elképzeléseimben.Bár anyósom biztos meg lesz sértődve.
Egyébként február végére vagyok kiírva.
És a két gyereket egy szobába raktátok,vagy a nagynak meghagytátok a "magán szféráját"?
Nálunk két nagyobb mellé érkezett fél éve a pici, és nagyon nagy örömmel fogadták. :-)
A látogatók bizony jöttek már az első nap, pedig a hátom közepére sem kivántam őket. :-( Normális hogy te is azt szeretnéd hogy csak ti legyetek otthon és ne zavarjon benneteket senki. Én sajnos nem mertem senkinek beszólni hogy hazahúzhatnátok már. Pedig mikor este 7 után is beállitottak legszivesebben azt tettem volna. Tiszta kimerült voltam és nem tudtam a babával kellőképpen foglalkozni. És ez ment napokig, sőt. Aztán lehet ez ment a tejem kárára, mert bizony elapadt. :-(
A 14 hónap korkülönbséges vagyok. Az anyósom nálunk is megsértődött, de aztán lenyelte a békát.
Nálunk közös a szobájuk, de én olyan fáradt voltam az elején, hogy inkább bevittem a saját ágyunkba éjszakára. 2 hónapos volt, mikor először átaludta az éjszakát, na másnap már a saját ágyában feküdt le aludni. De sajnos még 8 hónapos koráig elég sokszor kelt enni éjjel, ilyenkor a nagy meg sem rezzent a kicsi sírására. Elgondolkoztam az intim szféráján a nagynak. Szerintem egy kis tesó mellett nincs olyan nekik, de nem is hiszem, hogy szeretnének. Legalább is nálunk a nagy totál kivan, ha csak vele megyek valahova és a kicsit otthon hagyjuk, és azon röhögtünk az Apjukkal, hogy a karácsonyi ajándékoknál is teljesen természetes volt nekik, hogy a másik is ugyan úgy játszik azzal a játékkal, amit ő kapott. Nem is ismerik azt a fogalmat, hogy ez a játék az egyikőjüké a másik meg a másiké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!