Ti hány ágyas szobában voltatok szülés után? Lehetett kérni, hogy milyen legyen? Kitől? És csak első babánál lehet kérni (ha lehet)?
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 22:33
1/15 anonim válasza:
Nem lehetett.
Minden szoba 5 ágyas, és én nagyon jól éreztem magam.
2/15 anonim válasza:
(Ingyen) nem lehet kérni.
Ha van a kórháznak "alapítványi"/fizetős szobája, akkor ott térítés ellenében kettesben lehettek a babával (illetve hárman a gyerek apjával).
(a protekciót és társait direkt nem említem)
3/15 anonim válasza:
4 ágyas szobában voltam.
Ha van iszonyat sok pénzed, akkor kérhetsz 1 ágyasat is.
4/15 anonim válasza:
3 ágyas szobák voltak, nem kérhetted, hová fektessenek.
5/15 anonim válasza:
Nekem éjszakánként 5000 ft-ba került. De nekem Megérte. Én például szülés előtt kötöttem egy biztosítást amiben a kórházi napok után 10.000 ftot kaptam kézhez. Oké 3-4 héttel később. Nekem az felbecsülhetetlen volt hogy apuka akkor jött és volt velünk amikor akart nem úgy a közös szobában lévőknél ahol a babát egy üvegen keresztül lehetett megnézni fél percre.
6/15 anonim válasza:
2 ágyas alapítványiban voltam, 5e/éj. (5 éjszakàt voltam bent, ebből 4 napot tök egyedül, nagyon jó volt) Szülésznőnek mondtam h ha lehetséges ilyenbe szeretnék menni. Pont volt 1 hely, ugyhogy nagy szerencsém volt:)
7/15 anonim válasza:
Nálunk is csak 5 ágyas szobák vannak. Fizetős szoba az újszülött osztályon nincs is.
8/15 anonim válasza:
Első szülésnél én kétágyasban voltam,"járt" az orvosomhoz..Ahol most fogok szülni,van vip szoba 5/éjért 1ágyas,10/éjért apuka is benn maradhat.Amúgy azt mondták változó,h hányan vannak egy szobában,max 5-en,de ingyen nem kérhető "kivételezés"
9/15 anonim válasza:
Alapítványi szobában voltam, 10.000/éj volt az ára. Minden pénzt megért. A szülésznőnek kellett szólni.
10/15 anonim válasza:
itt van nem fizetős 1 ágyas (ahhoz nagy mázli kell, vagy orvos családtag, de legalább fogadott doki meg szülésznő.) Én 2 ágyasban voltam, szerintem ez a legjobb, főleg, hogy rooming-inn a gyermekágy. Van még 3, meg talán 4 ágyas szoba is. Amelyikbe tesznek, abban leszel. Nem kívánságműsor. Van hipi-szupi vip 1 ágyas tv-vel, saját fürdővel meg mindennel, az 10 ezer egy ékszakára, ha épp szabad, akkor kérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!