Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti hány ágyas szobában voltato...

Ti hány ágyas szobában voltatok szülés után? Lehetett kérni, hogy milyen legyen? Kitől? És csak első babánál lehet kérni (ha lehet)?

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5 Ágyasban voltam. A kórházban csak néhány 1ágyas volt, az is 10 ezer forintba került 6 éve. Ergó hiába akarsz oda menni, ha nincs szabad szoba. Nem mindenhol tartják fenn hetekig a szobát, és kirakni sem fognak senkit, ha nálad megindul a szülés, protekció ide vagy oda. Amúgy nálunk minden külön szobás panaszkodott, mert másik emeleten voltak, egyedül kellett föl-le mászkálniuk a babával a vizsgálatokra. Külön 'személyzet' nem járt a szobához, a csecsemősök meg az osztályon voltak. Napi kb. 2x mentek föl, különben a kutya nem nézett rájuk, nem mutogatták 5 percenként, hogy kell ellátni a babát, szóval folyamatosan ment részükről a hiszti. Azt hitték, hogy a külön szobához különleges bánásmód is jár. Tévedtek. Én örültem a szobatársak többségének. Nagyon jókat beszélgettünk.
2013. dec. 25. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy terveztük,hogy 1 ágas VIP szobába megyek majd. De amikor szültem, nem volt ilyen üres szoba. Így egy 2 ágyasba toltak, ahol egy velem egykorú szintén császáros anyuka volt. Szimpik voltunk egymásnak, így amikor jöttek másnap, hogy felszabadult egy VIP szoba, mondtam, hogy köszönöm, de itt jó nekem. :) A babám úgysem lehetett velem, mert születése után a PIC-re került. :(
2013. dec. 25. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:
1 ágyasban voltam, a dokim a szülés másnapján kapta meg a borítékot és kérés nélkül odakerültem a császáros szubintenzívről. Azt mondta, jobb ott :) igaza volt. Külön nem kellett fizetnem érte, amúgy fizetős. Felbecsülhetetlen a saját fürdő és wc, nem kell addig sem leadni a babát, saját hűtő nyáron 40 fokban....
2013. dec. 25. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk 1, 2 és 4 ágyas szobák vannak. Az egyágyas fizetős (vagy protekciós), a 4 ágyasba általában a kisebbséget próbálják összetömöríteni, a 2 ágyasba meg megy mindenki más kerül. Én 2 ágyasban voltam, végig ugyan azzal az anyukával, akivel azóta is jóban vagyuk és sűrűn találkozunk. Nem kértem senkitől, bár bíztam benne, hogy nem raknak be valamelyik 4ágyasba.
2013. dec. 26. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:

nálunk úgy van, hogy a fogadott orvososok 2 ágyasba kerülnek, itt nincs is vizit...

akinek nincs, azok 4 ágyasba, ott reggel-este vizit is volt, őket meg is vizsgálták, engem szülés után 6 héttel nézett meg a dokim.

kérni nem lehet, illetve az 1 ágyast pénzért.

a gyerekek számához meg végképp nincs köze :)

2013. dec. 28. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!