Ti hány ágyas szobában voltatok szülés után? Lehetett kérni, hogy milyen legyen? Kitől? És csak első babánál lehet kérni (ha lehet)?
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 22:33
11/15 anonim válasza:
5 Ágyasban voltam. A kórházban csak néhány 1ágyas volt, az is 10 ezer forintba került 6 éve. Ergó hiába akarsz oda menni, ha nincs szabad szoba. Nem mindenhol tartják fenn hetekig a szobát, és kirakni sem fognak senkit, ha nálad megindul a szülés, protekció ide vagy oda. Amúgy nálunk minden külön szobás panaszkodott, mert másik emeleten voltak, egyedül kellett föl-le mászkálniuk a babával a vizsgálatokra. Külön 'személyzet' nem járt a szobához, a csecsemősök meg az osztályon voltak. Napi kb. 2x mentek föl, különben a kutya nem nézett rájuk, nem mutogatták 5 percenként, hogy kell ellátni a babát, szóval folyamatosan ment részükről a hiszti. Azt hitték, hogy a külön szobához különleges bánásmód is jár. Tévedtek. Én örültem a szobatársak többségének. Nagyon jókat beszélgettünk.
12/15 anonim válasza:
Úgy terveztük,hogy 1 ágas VIP szobába megyek majd. De amikor szültem, nem volt ilyen üres szoba. Így egy 2 ágyasba toltak, ahol egy velem egykorú szintén császáros anyuka volt. Szimpik voltunk egymásnak, így amikor jöttek másnap, hogy felszabadult egy VIP szoba, mondtam, hogy köszönöm, de itt jó nekem. :) A babám úgysem lehetett velem, mert születése után a PIC-re került. :(
13/15 anonim válasza:
1 ágyasban voltam, a dokim a szülés másnapján kapta meg a borítékot és kérés nélkül odakerültem a császáros szubintenzívről. Azt mondta, jobb ott :) igaza volt. Külön nem kellett fizetnem érte, amúgy fizetős. Felbecsülhetetlen a saját fürdő és wc, nem kell addig sem leadni a babát, saját hűtő nyáron 40 fokban....
14/15 anonim válasza:
Nálunk 1, 2 és 4 ágyas szobák vannak. Az egyágyas fizetős (vagy protekciós), a 4 ágyasba általában a kisebbséget próbálják összetömöríteni, a 2 ágyasba meg megy mindenki más kerül. Én 2 ágyasban voltam, végig ugyan azzal az anyukával, akivel azóta is jóban vagyuk és sűrűn találkozunk. Nem kértem senkitől, bár bíztam benne, hogy nem raknak be valamelyik 4ágyasba.
15/15 anonim válasza:
nálunk úgy van, hogy a fogadott orvososok 2 ágyasba kerülnek, itt nincs is vizit...
akinek nincs, azok 4 ágyasba, ott reggel-este vizit is volt, őket meg is vizsgálták, engem szülés után 6 héttel nézett meg a dokim.
kérni nem lehet, illetve az 1 ágyast pénzért.
a gyerekek számához meg végképp nincs köze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!