Már 2x voltunk "üres járaton" a kórházban, most enyhe vérzés van lehet az esti vizsgálat miatt? Nem szeretnénk több üres járatot honnét tudom biztosan hogy ez már az.38+1 kismama első babás.
Jaj, Te szegény... Hogy vagy?
Nekem éjszaka indult a szülés derékfájással, aztán a víz kezdett el folyni.
Milyen tünetek miatt voltál bent kétszer?
Az biztos, én is nagyon be voltam tojva!!! :) Aztán annál a bizonyos derékfájásnál 100%-ig biztos voltam, hogy mi történik.
Sokszor olvastam itt, hogy honnan fogják tudni, hogy "ez már a szülés kezdete" és írták mindig rá, hogy "ne aggódj, tudni fogod". Nem hittem én sem... de tényleg így van. :)
Kérlek írj majd, ha bármi történik, nagyon szorítok értetek!!!!!! :) (És egy kicsit irigykedem is, mert csodálatos érzés, amikor Rád rakják a babát... és utána meg amikor az apuka kezében van... jajjj :) :) :))
Kitartás, már nem sok van hátra! :D
Én is remélem minden rendben van. Rossz az a várakozás, mert olyan "tehetetlennek" érzi magát az ember.
Sok sok erőt és kitartást kívánok a szüléshez, meg ezekhez a rosszullétekhez.. Durva...
De szerintem a pici mindenben kárpótolni fog!
Én még nagyon messze vagyok a végétől, de én is tartok tőle, hogy felismerem-e hogy most mikor is kell indulni. :)
Összegezve: Hajrá a babához! :)
A babi még mindig a pocakomban van... nagyon jól érzi magát, és ma voltunk dokinál és azt mondta hogy még mindig nincs eléggé lennt, a ctg-n se látszódott komolyabb méhösszehúzódás, és a méhszáj is teljesen zárt :(
szóval ez van, előbb utóbb csak elindul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!