Már 2x voltunk "üres járaton" a kórházban, most enyhe vérzés van lehet az esti vizsgálat miatt? Nem szeretnénk több üres járatot honnét tudom biztosan hogy ez már az.38+1 kismama első babás.
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 16:24
22/25 A kérdező kommentje:
Nem :-( :-( :-(
2013. dec. 3. 20:23
23/25 anonim válasza:
Hogy vagy? :)
Ja! Írj nyugodtan, ha valamit tudni akarsz a Szt. Imre szülészetéről! Igaz én 2012. szeptemberében szültem ott, de nem hiszem, hogy sokat változott volna azóta...
Azt még nem is kérdeztem, hogy kisfiú vagy kislány lesz? :)
24/25 A kérdező kommentje:
Szia, hát tegnap megint azt gondoltuk hogy szivárgás van de még mindig csak szülés előtti folyás volt :( pedig örömtáncot lejtettem hogy végre megyünk szülni, aztán a doki közölte hogy még mindig zárt teljesen a méhszáj szóval egyértelmű hogy nem lehetett magzatvíz szivárgás :( Hát a nagyfiú lassan találóbb lesz az óriásbébimre, közel négy kiló, és azt mondja a doki hogy minimum 56 cm már most és kitudja még meddig időzik bent, bár reménykedem a szombati hidegfrontba :D
2013. dec. 5. 10:03
25/25 anonim válasza:
Mikor bujt ki végül? En is imreben szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!