Már 2x voltunk "üres járaton" a kórházban, most enyhe vérzés van lehet az esti vizsgálat miatt? Nem szeretnénk több üres járatot honnét tudom biztosan hogy ez már az.38+1 kismama első babás.
Hajrá!
Írd majd, ha van valami! Első voltam.
3-as vagyok
Azért légy résen!!! :) Mikor dokinál voltam (tavaly szeptemberben) csütörtök du. 4-kor: az NST-n semmi, méhszáj okés, gyerek fent, csak a lepény kezdett el öregedni(39+4 voltam). Kaptam beutalót vérvételre hétfőre, még arról is beszélt a doki, hogy lehet be kell feküdnöm.
Férjemmel elmentünk kajálni a Camponába, hazamentünk, lefeküdtünk, 00:14-kor felkeltem, hogy pisilni kell. Kimentem, visszafeküdtem és 3 perc múlva egy addig soha nem érzett derékfájást éreztem, amiből rögtön tudtam, hogy mi a helyzet. Kimentem a másik szobába, pár percre elindult a magzatvíz is... Délután 13:35-ra megszületett a kislányom. :)
Bocsánat a sztorizásért, csak leírtam, hogy nem mindig vannak ám előjelek. :)
Ja, és első baba volt.
Nagyon szép napot!!!!!!!!!!!! :)
Már nagyon-nagyon-nagyon kevés van hátra!!!!!!!!!!! :)
Jól számoltam, hogy most vasárnapra vagy kiírva? Azt megkérdezhetem, hogy hol fogsz szülni? (Nem kell válaszolni, ha nem akarsz.)
(A sztorizós némber voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!