Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés után miben...

Természetes szülés után miben voltatok otthon napközben?

Figyelt kérdés
Miért kell hálóingben lenni?
2014. ápr. 25. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én melegítő nadrágban és topban voltam itthon. A kórházban is pizsamában voltam, egy-kétszer hálóingben. Amikor gyerekként volt gátműtétem, akkor erőltették a hálóinget, mert állítólag jobb a sebnek, gondolom ezért mondják, hogy szülés után is jobb. De én rettenetesen kényelmetlennek érzem a hálóinget, ezért nem hordtam gyakran.
2014. ápr. 25. 20:19
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Farmerban, pólóban voltam otthon , talán 1-2 nap volt hogy délelőtt pizsiben maradtam. Sőt legtöbbször egy gyors sminket is felraktam, felrakok.

Egy majdnem 5 hónapos kisfiú anyukája :)

2014. ápr. 25. 20:21
 3/14 lcs ***** válasza:
pizsiben aludtam(kórházban is abban voltam), napközben pedig melegítő,póló, nem követtem a kismama trendet..:)
2014. ápr. 25. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:

A kórházban ahol szültem ott a hálóinget mondták, így azt vittem, de amúgy utálom a hálóinget :)

De a terhesség vége felé itthon is abba aludtam, mert kényelmesebb volt abba aludni.

Szülés után a kórházban hálóingbe voltam (ezt mondták, hogy kell) otthon meg a szokásos nadrág, póló. Aludni már pizsibe aludtam itthon.

A hálóing szerintem azért kell, mert könnyebben vizsgálnak, nem kell a nadrággal bajlódni. Meg lehet az óriás betét is jobban elfér. De szerintem lehetsz sima pizsibe is, most hogy így belegondolok, lehet én is inkább abba leszek, ha lesz legközelebb, bár függ a kórháztól is.

2014. ápr. 25. 20:29
 5/14 porcukormókus ***** válasza:
68%
En mar a korbazban is csak az elso nap birtam ki haloingben.. Utalok egesznap alvosszerkoban lenni, olyan sefule-sefarka napom van tole. Szoval kb olyasmi ruhakban voltam, mint maskor is. Annyi volt a szempont, hogy konnyen tudjak a poloimban/trikoimban szoptatni. Meg persze nem eroltettem a tapados nacikat sem, amig gigabeteteket hasznaltam.
2014. ápr. 25. 20:43
 6/14 porcukormókus ***** válasza:
Ja, de hogy miert is kell a haloing? Gondolom, hogy a dokik minnel konnyebben, gyorsabban tudjanak megvizsgalni a szules utani napokban.
2014. ápr. 25. 20:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Én hálóingben aludtam én azt szeretem, otthon reggel felvettem egy mackónacit meg egy cipzáros melegítőfölsőt, mert abban könnyű szoptatni.
2014. ápr. 25. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:

ha volt valaki nálunk, poló, bugyi, melegítő, ha kettesben voltam a babával, és nem volt hűvös, akkor meztelenül flangáltam itthon :)

amíg vérezgettem, volt persze bugyi és betét /tisztasági, mert nem nagyon volt erős/ de a legjobb puccosan volt lenni, mert fájtak a bimbók a sok szoptatástól, és folyton lanolinos krémmel voltak bekenve :)

honnan vetted a hálóinges dolgot? :) abba legyél, amiben jól érzed magad. ha ruha nélkül, akkor úgy.

2014. ápr. 25. 21:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Melegítőben és pólóban, éjjel felváltva hálóingben, pizsamában, férjem pizsamájában...ugyanis éjszaka a hosszabb szoptatási szünetek miatt állandóan folyt a tejem, de ki voltak repedve a melleim, melltartót betéttel nem bírtam magamon elviselni, ezért egy éjszaka alatt is többször cseréltem felsőt.
2014. ápr. 25. 23:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Én a kórházban sem hálóingben voltam... tavaly júliusban szültem, ezért egy pamut halásznadrágot és pólókat vittem be magammal.

A 72 óra alatt talán a 2. napon (?), amíg bent voltam a kórházban, annyi volt a vizsgálat, hogy bekukkantottak megnézni hogy mennyire véres a betét (ha nagyon ömlik az nem jó). Nem is a nőgyógyászom volt, hanem a csecsemős osztályon egy doki. Ehhez még le sem kellett tolnom a nadrágomat, szóval a hálóing tényleg szükségtelen volt.

Estére rövidnadrágos pizsamát vittem.

2014. ápr. 26. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!