Természetes szülés után miben voltatok otthon napközben?
Figyelt kérdés
Miért kell hálóingben lenni?2014. ápr. 25. 20:16
11/14 anonim válasza:
Nem értem a kérdést: hol hallottad, hogy otthon hálóingben KELL lenni?
Csak a kórházban volt rajtam hálóing, de az is csak az első nap, mert egyszerűen nem szeretem.
Én a kórházban és itthon is hosszú pólót hordtam kényelmes szűk nadrággal, senki nem szólt be miatta.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát ezt látom a környezetemben,6-7 újdonsült anyuka ismerősöm is van és mind igy volt. Ráadásul egész nap és volt amelyik mondta,h pl..."majd ha már fel szabad öltözni"....stb. Nekem ez olyan furcsa dolog,m amikor megyünk hozzájuk akkor is ebbe vannak 3-4 hétig is. Közelebbi barátok,rokonok,de a férjem részéről,szal annyira nem akartam sose firtatni a dolgot,h rákérdezzek,de mind kivétel nélkül igy csinálta és számomra ez nem szimpatkus dolog,persze ha az ember egyedül van otthon,mármint babával ás férjjel akkor úgy van,ahogy jól esik,de azért ha megy valaki akkor kicsit kellemetlen a helyzet és sose nem váratlanul mentünk,mindig ők hivtak bennünket.
2014. ápr. 27. 09:00
13/14 anonim válasza:
Én hálóingben voltam itthon 2-3 hétig, ameddig a sebem nagyon fájt. Kivéve, ha tudtam, hogy jön valaki, akkor persze átöltöztem.
14/14 anonim válasza:
És még hozzátenném, bocsi, hogy azért, mert ha nadrágot húztam, az még oda is nyomta a betétet, és nekem sajna baromira fájt a gátsebem 3 hétig. Leülni nem is bírtam, menni is nehezen, csak feküdni, de még úgy is durva volt. Aztán vettem spray-t, amit sebekre fújnak, attól lett napok alatt jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!