Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen ruhaban voltatok a...

Milyen ruhaban voltatok a szuloszoban?

Figyelt kérdés
Haloing, polo? Milyen rovid volt? Bugyi?
2014. szept. 25. 23:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szülőszobában nem lehet rajtad bugyi, hiszen szülni készülsz.

Nekem a miskolci Semmelweisben kórházi hálóingben kellett lenni, még a zoknit is le kellett vennem.

2014. szept. 25. 23:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A szülőszobán adtak egy hálóinget, azt kellett felvennem. Csak az lehetett rajtam. Bugyi és zokni se, pedig januárban a nagy hidegben szültem.
2014. szept. 25. 23:05
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Ahol én szültem ott egy darabig maradhatott a bugyi, hiszen folyik kifelé a magzatvíz adott esetben. Amikor már nem sétálgatsz hanem rajtad van fixen a szívhang figyelő, akkor már nincs értelme visszavenni a belső vizsgálat után.
2014. szept. 25. 23:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

amikor bementem hogy jön a baba kérték, öltözzek át, felvettem a kis hosszított felsőmet melegítővel az ápoló meg nevetett egyet, hogy így nem szülünk :)

persze hálóinget azt otthon felejtettem(a szárítón), így anya ősrégi überszexy tűzpiros frotír elől végig cipzáros "köntösében" voltam(amit vészesetre tettem be)

amikor a fájások sűrűsödését várták, és rámkötötték a gépet(nst)addig lehetett bugyi, betét, éreztem is hogy vérzek, erre az ápoló, honnan tudom én hogy vér? erre nézi, hát rózsaszín..5 vagy 2 percesekkel már küldtek bugyi nélkül szülőágyra vajúdni. nem adtak ruhát, semmit.

2014. szept. 25. 23:19
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is kórházi hálóingben szültem, bugyit nem lehetett felvenni, zoknit első szülésemnél engedték, másodiknál levetették velem.
2014. szept. 25. 23:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

egy fekete pamut kisruha, teljesen hálóing fazonú (hálóingnek is vettem korábban. ma meg emléknek tartogatom):)

bugyit úgyis le kell venni, de érdemes kényelmes "női boxer" fazonút húzni, ami megtartja az óriási betétet, ha kell. (szülés utáni vérezgetésre, vagy magzatvíz csordogálásra óriási inkontinencia betétet adnak) :)

érdemes valami kötött bundazoknit is vinni, nagyon tud fázni az ember lánya szülés alatt, után... :)

köntöst is érdemes vinni a hálóing fölé.

én még egy csini fejpántot is javasolnék, nagyon össze tudja az ember kócolni a haját. de ez csak esztétikai tanács :)

nekem combközépig ért a hálóingem, rövid ujjú volt, és mellnél bő, hogy tudjak szoptatni anélkül, hogy levegyem.

ez fontos, mellre teszik a gyereket a szülőszobán.

magzatmázas és véres is lehet a hálóing, tehát egy nagyon egyszerű megteszi :)

2014. szept. 25. 23:29
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
En meztelen voltam.kadban vajudtam.ugy volt h ott is szulok csak aztan elhuzodott a vege es kijottem.szoval mar nem oltoztettek fel:-)mikor megdzuletett ramtettek betakartak vmi kis torolkozovel.engem meg egy lepedovel.mikor vittek le az osztalyra akkor oltoztem csak fel.
2014. szept. 26. 00:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Térdig érő hálóingben voltam, zokni maradhatott.

Vittem köntöst is, arra emlékszem, hogy azt 5 percenként vetem le-föl, mert vagy nagyon melegem volt, vagy fáztam :) Persze a kitolásnál már nem ezzel foglalkoztam.

Volt még 4-5 hálóing nálam, amire utána szükségem is volt.

Tavaly decemberben szültem, de jó meleg volt a szobákban.

2014. szept. 26. 07:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Adtak kórházi hálóinget. Viszont nekem nem engedték visszavenni a bugyit a vaudásra sem, pedig véreztem. Ez eléggé megalázó élményt hagyott bennem.
2014. szept. 26. 08:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Vettem egy nagy fehér pólót a nagy alkalomra. Folydogált a víz mikor bementünk, így a ctg alatt is rajtam volt egy eldobható bugyi+betét. Sőt később is rajtam maradt, a vizsgálatkor levettem, de aztán vissza, mert vérezgettem. Mikor kiderült, hogy kitolás jön, na akkor már nem vettem fel.:-) Nekem amúgy nagyon melegem volt végig.
2014. szept. 26. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!