Milyen ruhaban voltatok a szuloszoban?
Szülőszobában nem lehet rajtad bugyi, hiszen szülni készülsz.
Nekem a miskolci Semmelweisben kórházi hálóingben kellett lenni, még a zoknit is le kellett vennem.
amikor bementem hogy jön a baba kérték, öltözzek át, felvettem a kis hosszított felsőmet melegítővel az ápoló meg nevetett egyet, hogy így nem szülünk :)
persze hálóinget azt otthon felejtettem(a szárítón), így anya ősrégi überszexy tűzpiros frotír elől végig cipzáros "köntösében" voltam(amit vészesetre tettem be)
amikor a fájások sűrűsödését várták, és rámkötötték a gépet(nst)addig lehetett bugyi, betét, éreztem is hogy vérzek, erre az ápoló, honnan tudom én hogy vér? erre nézi, hát rózsaszín..5 vagy 2 percesekkel már küldtek bugyi nélkül szülőágyra vajúdni. nem adtak ruhát, semmit.
egy fekete pamut kisruha, teljesen hálóing fazonú (hálóingnek is vettem korábban. ma meg emléknek tartogatom):)
bugyit úgyis le kell venni, de érdemes kényelmes "női boxer" fazonút húzni, ami megtartja az óriási betétet, ha kell. (szülés utáni vérezgetésre, vagy magzatvíz csordogálásra óriási inkontinencia betétet adnak) :)
érdemes valami kötött bundazoknit is vinni, nagyon tud fázni az ember lánya szülés alatt, után... :)
köntöst is érdemes vinni a hálóing fölé.
én még egy csini fejpántot is javasolnék, nagyon össze tudja az ember kócolni a haját. de ez csak esztétikai tanács :)
nekem combközépig ért a hálóingem, rövid ujjú volt, és mellnél bő, hogy tudjak szoptatni anélkül, hogy levegyem.
ez fontos, mellre teszik a gyereket a szülőszobán.
magzatmázas és véres is lehet a hálóing, tehát egy nagyon egyszerű megteszi :)
Térdig érő hálóingben voltam, zokni maradhatott.
Vittem köntöst is, arra emlékszem, hogy azt 5 percenként vetem le-föl, mert vagy nagyon melegem volt, vagy fáztam :) Persze a kitolásnál már nem ezzel foglalkoztam.
Volt még 4-5 hálóing nálam, amire utána szükségem is volt.
Tavaly decemberben szültem, de jó meleg volt a szobákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!