Kismamák! Mit tennétek a helyemben?
Szia!
Én a helyedbe egyszerre két orvoshoz járnék. A Bajcsyban szültem én is 8 hónapja, Sulyok doki volt az ügyeletes, és a fogadott orvosom Dr. Varga Horgosi Ágnes volt, aki egy angyal! Én is sokat köszönhetek neki, és bátran tudom ajánlani Neked is, mert a kisugárzása maga egy fájdalomcsillapító dózis. Ha lelki megbékülést is keresel a fájások között, és kimondatlan bátorítást, egy igazán tiszta nőtől, akkor csak őt tudnám ajánlani. Persze őt is meg kell kérdezni, hogy mit szól ehhez, de a kommunikáció köztük szemmel láthatóan jól működött az én szülésem alatt is. Gondolom a te terhességesedet is le tudnák vezényelni párosban.
Remélem sikerül megtalálnod a számodra legmegnyugtatóbb megoldást! :)
Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy első terhességemnél az orvosom az volt, akivel a tv is foglalkozott, felfüggesztették egy ideig, stb. Most mikor terhes lettem, rettegtem, hogy akkor most kit válasszak, válasszak-e egyáltalán? Választottam, mindig hozzá is mentem, aztán elment szabira szülésem hetében. Gyorsan váltottam, az ottani legkedveltebb orvosra és azóta is hálás vagyok, hogy a választott dokim szabin volt!!! 1 hét alatt többet törődött velem, mint a választott doki 9 hónap alatt! Azóta is hozzájárok!
Nem tudom a te esetedet. Ezt én csak azért írtam le, hogy tudd, jól is elsülhet a dolog!
Akkor kicsit a te szemszögedből: ha a dokim akibe tökéletesen megbízok ajánlana valakit, akkor én azt elfogadnám, beszélnék vele - elmennék egy rendelésre - és augusztusban hozzá járnék. (már ha a beszélgetés után szimpatikus lenne).
9:50-es, a magánrendelőbe jártam én is, Gyopár, Kardos és Szécsényi van még ott, úgy tudom mindegyik Bajcsy-s. Szerintem talán közülük fog majd ajánlani a dokim is. Te melyiknél voltál? Meg tudnád nekem írni a tapasztalataidat?
A Gyopárról azt hallottam, hogy pofátlan pénzügyekben, bár ami azt illeti, Sulyokról is hallottam, hogy 70 ezret kért egy szülésért 2 éve, ehhez képest, nekem azt mondta, ha meg leszek vele elégedve adok neki valamit, amennyit én jónak látok, ha nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!