Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombathelyi kórházról vélemén...

Szombathelyi kórházról véleményetek?

Figyelt kérdés
A fiókos rendszer megvan mèg? Mi az amit kell vinni vagy ami hasznos? Szülöszobára külön csomag kell? Olvastam már règebbi kommentet hogy enni inni lehet? Picurnak ruhát engednek bevinni? Köszi elöre is :) 37+3 hkm

2014. júl. 30. 17:58
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Most voltam NST-n minden a lehető legtökéletesebb de még mindig nem mutatja jelét, hogy ki akarna bújni... sajnos :( ha addig sem, akkor csütörtökön kell mennem terhes patológiára. Akkor az már kórházba az emeleten van? És akkor oda már vigyem a cuccot mert valószínű hogy maradni is kell? Vagy most mégcsak magzatvizvizsgálat lesz vagy mi? Nem kiváncsi a nagyvilágra... Pedig mi már nagyon kíváncsiak lennénk rá :) És te (ti) hogy vagytok?
2014. aug. 18. 10:43
 32/34 A kérdező kommentje:
Nálam mèg mindig semmi... holnap reggel kell bemennem kiváncsi leszek mit mondanak... veletek miujság?
2014. aug. 20. 16:25
 33/34 anonim ***** válasza:
Szia!Bocsi hogy most jelenkezem. 19.-én megszületett a kisfiúnk. Sajnos császárral. Kegyetlen volt az az 5nap amitt bent töltöttünk. Segítség nem volt első perctől mindent magamnak kellett megoldani. :( párszor sírva is fakadtam. Volt pár normàlis dolgozó is de sokan voltunk így hát volt hogy elfelejtettek minket. De gondolom azóta te is tapasztaltál ezt azt. Szerencsére minden jól alakult nem sárgult be egészséges és én is napról napra jobban vagyok. Megérte a kis drágaságért. Nagy Boldogság van. Na és te hogy vagy? Megvan már a béby??
2014. aug. 24. 12:50
 34/34 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve 21én kellett mennem patologiára uh meg vizsgálat.. 4120 g ra saccolták de semmi jele nem volt h ki akarna jönni. Hétfőre hivtak vissza. Valoszinü be kellett volna feküdnöm de szerencsére éjjel 3/4 12kor elfolyt a magzatviz... reggel fél 6ra meg is született a maga "csöpp" 4140 grammjával.. természetes uton.. 3+1 napot voltunk benn mert visszaesett a sulya.. igen hát voltak normális csecsemősök meg nem nagyon szimpatikusak..valoszinű akkor találkoztunk is :)
2015. ápr. 13. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!