Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombathelyi kórházról vélemén...

Szombathelyi kórházról véleményetek?

Figyelt kérdés
A fiókos rendszer megvan mèg? Mi az amit kell vinni vagy ami hasznos? Szülöszobára külön csomag kell? Olvastam már règebbi kommentet hogy enni inni lehet? Picurnak ruhát engednek bevinni? Köszi elöre is :) 37+3 hkm

2014. júl. 30. 17:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Méhszájat nem vizsgált a doki kézzel legalább is nem.Egész terhesség alatt nem nyult hozzám csak a kenetett vette le és kész.Én a kórházba szülésznőhöz járok nst-re nézi a fájásokat de semmi. Úgy nézki hogy bennem jár majd suliba :) semmi jele még hogy jönne. Első voltam. 39hkm már nagyon várom a véget.ti hogy vagytok??
2014. aug. 6. 15:50
 12/34 A kérdező kommentje:
Èn sztkba járok nstre de ott csak szivhangot nèznek.. holnap megyek megin kiváncsi leszek mert èrzek görcsöket meg kemènyedek is... menzi szerint 17-re vagyok kiirva de uh alapján nagyobb volt vègig ugyh aszerint ma töltöm a 39. Hetet.. Már nagyon várom a vègèt.. rettentöen vizesedek ugy +20 kg környèkèn járok. Igy nem olyan èlvezetesek ezek az utolso hetek... már amugy is nagyon babáznèk.. a várakozás a legrosszabb. Estènkènt vannak görcsök van h egèsz este aztán reggelre semmi.. szivat rendesen a kissrác.. :D nálatok fiu lesz vagy lány? :)
2014. aug. 6. 17:24
 13/34 anonim ***** válasza:
Na mindennel úgy vagyom ahogy leírtad kivétel hogy nincs görcs se keményedés semmi de semmi tünet akkor rossz csak ha megyek mert akkor ideget nyom amúgy nem. Nem tudjuk a nemét sajnos 20 hetes korig lányt mondott a doki 36.hetesen már inkább fiút. Jajj utálok várakozni törelmetlen tipus vagyok főleg ilyen téren ( megy amúgy is) :)
2014. aug. 6. 17:40
 14/34 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért telefonról írok :) amúgy 11re vagy kiírva.
2014. aug. 6. 17:43
 15/34 anonim ***** válasza:
Vagyok :D áá nagyon nem megy az írás!!
2014. aug. 6. 17:44
 16/34 A kérdező kommentje:
Hát igen.. rossz várni föleg hogy tudod hogy bármikor jöhet már de meg mègse... :) 11e már.mindjárt itt van :) remèlem lassan nálunk is kibujik :) nekünk uhnál mindig olyan szèpen beterpesztett h ha nem akartuk volna tudni is megmutatta... ;)
2014. aug. 6. 20:17
 17/34 anonim ***** válasza:
Beszéltem szülésznőmmel azt mondta ha minden lelet vizsgálat okés akkor 41.hétig várnak az inditással szóval kicsit elkeseredtem mi van ha pont mi leszünk azok akiknek ennyit kell várni.. hát remélem nem kell mert már tényleg idegtépő! :) amúgy is parázok a szüléstől és hol van "kedvem" hol nincs. Remélem érted mit akarok mondani :) Amúgy 20 hetesen tutira mondta a doki hogy lány nem is kérdeztem többet csak 36 hetesen így szivás van mert kislányra készültünk csak alap cuccok unik a fal is csajos lett :) szóval igazi meglepetés lesz. Nálatok első baba?
2014. aug. 6. 20:42
 18/34 A kérdező kommentje:
Igen elsö...41. Hèt? Nee az nagyon sok... :D minden lelet jo hát nekem 36. Hèt ota fehèrjès a vizelet de nem igazán foglalkozik vele senki... 36 hetesen nem is voltam uh-n azt mondta doki h emberhiány van ezèrt csak indokolt esetben csinálnak uht... ugyh 34 hetesen voltam dolce vitába megnèzni h megfordulte mert faros volt.. szerencsère minden rendbe volt jo husis krapek.. hu elöre èrzem hogy a ma estèmbis mozgalmas lesz.. szurkál megin minden.. igen a szülèssel ènis ugy vok hogy hol fèlek hol nem de annyira tul szeretnèk lenni rajt h elszáll a fèlelem.. ilyenkor aztán ha indulni kell kitudja.. :) nálatok is elsö?
2014. aug. 6. 22:21
 19/34 anonim ***** válasza:
Igen nálunk is az első :) már 2 napja hasmenésem van ami utalhat a szülés kezdetére de hogy ebből mi igaz mi nem nem tudom.... Igen kevés ember van én maszekhoz jártam így volt kényelmes szülésznőt meg pont azért fogadtam hogy végig fix ember legyen velem így tuti nem hagynak magamra ( apuka bent lesz.nálatok is?) Igen itt így van a korházi protokol ha minden ok akkor békén hagynak. Bár én mondtam nem szeretnék 10 meg 24 órákat vajudni ha nem muszáj. Már nagyon unom magam. Hova valósi vagy?
2014. aug. 6. 22:55
 20/34 A kérdező kommentje:
Elvileg benn lesz de azèrt anyu is kèszenlètbe van hátha... :) èn csepregi vagyok. Most voltam nstn 34 orát feküdtem benn mert nem volt hajlando megmozdulni... :) jövö hèten meg már hèt elejèn.kell.visszamennem.. nem tudom mièrt... lehet hogy már 2x kell majd menni... hát igen a hasmenèsröl olvastam ènis... nekem is van hasonlo bár eddig egyáltalán nem ment semmi most kènyelmesen el tudok menni ugyh ez nálam felèr a hasmenèssel :D ma van apuka sz7linapja uyhogy örültem volna ha ma kibujik dehát nem ugy nèz ki... :)
2014. aug. 7. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!