Szombathelyi kórházról véleményetek?
Szia,az előttem lévő nagyon szépen leírta.:)
Én 1 éve szültem ott,fiókos rendszer,engedik a saját ruhát(de vigyázz rá!),meg a cumit is.
Ami nagyon fontos,hogy popsitörlőt,meg wc papírt vigyél jó sokat,mert az soha nem volt.:)
Meg pelust,mert igaz,hogy azt hiszem napi 5 db jár,de ha többször kell cserélni,már nem adnak,a sajátodat kell használni.
A pelusról...Én is vittem,be is raktam a fiókba úgy 4-5 pamperst,(ahol a babót kell pelusozni),és mire mentem át,már nem volt ott,elvitte az,aki a pelusokért volt felelős,és kicserélte a kórházira...
Szóval,ha a pelus kifogy,amit adnak,hagyd üresen a szekrényt,és,mikor mész át pelusozni,akkor vidd magaddal a tiédet!
Ami még fontos,hogy törölközőt jó sokat vigyél,mert úgy is csak 1-szer tudod használni,mert vérezni fogsz szülés után,ahogy fehérnemű se árt.:)
Meg minden reggel kérdezik,hogy ki kér hálóinget,azt mindig kérjél,ha tiszta van rajtad,akkor is,mert folyhat a tejed,vagy átázhat a vérzésed,és így át tudsz öltözni tiszta ruhába.
Az ágyad végébe,a takaród alatt elfér,én is ott tartottam,de szerintem sajátot nem érdemes vinni.:)
Mi van még....
Azt hiszem,egyenlőre ennyi,ha eszembe jut valami,még írok.:)
26hkm
Köszönöm:D
Akkor kispárna a csomagba.:)
szia,sima szülésnél 3 napot kell bennt feküdni,császárnál 5 napot.
Nekem az elsőnél volt gátmetszésem,az akkor is fájt,ha feküdtem.:)Arra nem érdemes vinni semmit,mert ahol a babákat kellpelenkázni,ott van olyan szék,aminek a közepe lyukas,olyan,mindha úszógumi lenne rajta,jó párnázott,kényelmes,kifejezetten gátmetszéses anyukáknak.:)
Azon kényelmesen tudsz szoptatni.:)
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!