Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Véleményetek a szombathelyi...

Véleményetek a szombathelyi kórházról? Van olyan aki kb3 hét múlva fog ott szülni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nemrég szültem. Szülészet jó, gyerekágyas osztály vacak. Szülés orvosfüggő.
2010. febr. 1. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Te melyik dokinál szültél?
2010. febr. 2. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Igaz én tavaly májusban szültem.Szülészet jó,nagyon modern,bár én császárral szültem.A gyermekágyas osztály nem első osztályú,de én nem panaszkodom.
2010. febr. 3. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én Ruttner doktornál szültem, szerintem nagyon jó orvos, nagyon meg voltam vele elégedve.

Én panaszkodom a gyerekágyas osztályra. A csecsemősöknek szóltam, hogy segítsenek szoptatásban, azt mondták, hogy mindjárt, 3 szólás és 2 óra várakozás után sikerült egyedül és 3 órával később jöttek. Róluk ennyit.

A nővérek kiosztottak, hogy öket hagyjam békén, (nem tudtam wc-re menni, pedig az fontos lett volna)Az orvost keressem meg.Én futkozzak szülés után orvosért, tök jó volt. Popsitörlő elfogyott. Mindkét oldalon csak az egyik wc volt jó. Talán ennyi. Persze van normális csecsemős és nővérke is.

2010. febr. 3. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én már szültem ott és kb 3 hét múlva fogok újra:) Nekem császárom volt, utána amíg benn voltam csak arra tudtam figyelni, hogy a gyerekkel minden rendben legyen, mivel felkerült a picbe. De nézd, azt a pár napot szerintem simán ki lehet bírni de, ha nem tetszik, akkor bérelhetsz VIP szobát 7000Ft egy napra és ott veled lehet apa is. De szerintem kibírható. Ja és nekem a Koppány főorvos a dokim.
2010. febr. 8. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Juniusban szültem ott.

Szülészet nagyon jó, utána az osztály egy nagy f.s.

Nekem rendes szülésznőt sikerült kifognom,és egy fiatal dokinál szültem. Barabás Józsefnél. Ő még nagyon lelkes és segítőkész. pedig egymás után szültük a szülészeten a babákat, és a szülésznő és a doki is nagyon kedves,higgadt volt.

Szülőszobára vizet vigyél magaddal,mert szülés után 2 órával pisilni kell. Meg vajudás közben is ihatsz. Én sokat ittam,pedig csak 2 órát voltam ott,meg plussz 2 órát szülés után. Szülés után rád teszik a babát,majd elviszik rendbe rakni stb.,utána kérheted h vigyék oda hozzád,de az osztályra 3 óra mulva kerül csak.

értékeidre vigyázz,pénz stb csak a legszükségesebb legyen nálad,ja és a kaja se sok. reggel 9 tl este 5 ig van látogatás.

Csecsemősök,nővérek csesznek rád. Remélem kifogsz egy többgyermekes anyukát a szobába,mert különben segítség nélkül maradsz. Ha beteszed a babád,azért háborognak.

2010. febr. 8. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!