Szombathelyi kórházról véleményetek?
Figyelt kérdés
A fiókos rendszer megvan mèg? Mi az amit kell vinni vagy ami hasznos? Szülöszobára külön csomag kell? Olvastam már règebbi kommentet hogy enni inni lehet? Picurnak ruhát engednek bevinni? Köszi elöre is :) 37+3 hkm2014. júl. 30. 17:58
21/34 A kérdező kommentje:
Na talán te már babázol? :)
2014. aug. 8. 10:07
22/34 anonim válasza:
Szia!!Én nem sajnos :/ egyhamar nem is fogok nem akar ő kibújni pedig már könyörgök neki imátkozok de semmi..
23/34 A kérdező kommentje:
Èn most kisèrletezek a forditott pszichologiával... probálom "nem várni" hátha meglep... tegnap este megjártuk korházat mert felment 157-ig a vèrnyomásom de nem kellett benn maradnom.. mondjuk nem is nèztek semmit... csak a szivhangot valami ezerèves ketyerèvel.. ugyhogy csak ijesztget mindenkit. :) lehet pont ezèrt nem fog idö elött jönni... de inditott szülèst meg nagyon nem szeretnèk.. meg persze plusz ráhuzni hetet se... :)
2014. aug. 8. 19:25
24/34 anonim válasza:
Hát gagyi gépek vannak bent az biztos... amúgy én sem szeretnék de van egy olyan érzésem 41.héten lesz csak baba... már nem füzök hozzá sok reményt.. :/ A.
25/34 anonim válasza:
Ja vasárna nst-re megyek beszélek a szülésznővel hátha okosba tud valamit ajánlani amivel elő lehetne csalogatni.
26/34 A kérdező kommentje:
Ha tud valamit ès beválik mondhatod nekem is :) Aztán ha van babó irj :)
2014. aug. 9. 08:23
27/34 A kérdező kommentje:
Hát èn holnapra vagyok kiirva de mèg mindig semmi jele hogy ki akarna bujni... hètfön kell visszamennem sztk-ba nst-re aztán utána nemtudom. Neked akkor beindult magátol? Vagy mondott valami jo taktikát szülèsznö? Tudom mindenki szerint jön ha itt lesz az ideje de ez a várakozás.kibirhatatlan már :)
Azt hiszem szivárog a magzatvizem tegnap vettem olyan jelzöbetètet de annyira kicsi a különbsèg a pozitiv ès a negativ eredmèny között hogy alig lehet eldönteni hogy most mivan. Megprobálom ma ujra aztán ha ezt is pozitivnak gondolom inkább bemegyek.. az a biztos :)
Valaki használt már ilyen betètet?
2014. aug. 16. 08:44
28/34 anonim válasza:
Szia!örülök hogy írtál. Én már 40+5 napos vagyok 3 napja bent fekszem kaptam oxitocint legnagyobb adagban (9) de semmi.minden nst eredményem tankönvbe illő az uh is tökéletesek. Nem akar jönni a pici jól érzi bent magát :/ méhszáj 2111 semmi felpuhulás rövidülés azt mondták ebből így nem egyhamar lesz szülés. Ha ok minden aklor akár a 42hétig is várnak( van itt olyan kismama aki túl lèpte) nem szeretnek császározni. Szóval röviden ennyi ami velem van bent fekszek a semmire.Szülésznőm azt mondta nem lenne értelme erőltettni a dolgot mert vágás lenne a vége azt meg jobb elkerülni.majd Ma tudok vele beszélnieste már itt lesz. Biztom benne kapok zselét és végre lesz valami.röviden ennyi igyekszem pozitív maradni. Kitartás neked is reméljük neked könnyebb lesz majd. Írj hogy mi volt. Jelentkezem majd én is
29/34 A kérdező kommentje:
Ha minden èrtèked ilyen jo akkor mièrt kellett befeküdnöd? Holnap megyek.nstre elv 2 nap mulva vagyis szerdán meg az ambulanciára az azt hiszem a korház de 20-a miatt nem tudom h marade a szerda... magzatviz szerintem negativ lett a betèt.. a 42 hèt az sok.. a percek is alig telnek... ha teszem fel szerdáig egybe maradok lehet hogy nekem is be kell feküdni? Mondjuk nekem kicsit magas a vèrnyomásom a vèdönö szerint de korházba azt mondták h 160 alatt nem gáz...
2014. aug. 17. 09:21
30/34 anonim válasza:
Én azért fekszem bent mert túlvagyok a 40.héten holnap 41 hetes leszek ilyenkor már nem kockáztattnak.. jobbnak tartják ha szemelőtt vagyok(unk). Hárman vagyunk itt kismamák így. Szóval szerintem számíthatsz rá hogy bent fognak. Most türelmesen várok (unk). Nem irigyellek téged sem. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!