Mi vesz rá valakit hogy önszántából császármetszést kérjen?
Figyelt kérdés
Nem lenézek bárkit is csupán érdekel. Nekem most így második babánál felmerült a császár lehetősége mert faros, ha úgy néz ki a dolog megpróbálják a faros szülést, ha nem úgy áll a dolog akkor császár. Én rettegek a császártól, leginkább az altatástól, hogy csövet dugnak le, meg félek nem ébredek fel ilyenek. És csak ezért nem értem, hogy akinek nincs akadálya a természetes szülésnek, miért választ inkább császárt. És tényleg csak érdekel. Ők, ti nem féltek ettől a nagy műtéttől?2014. jún. 29. 17:21
31/35 anonim válasza:
Én most már csak azt nem értem, hogy itt mindenki azt írja, hogy NAGY HASI MŰTÉT, meg milyen fájdalmai vannak az anyának, sokkal rosszabb mint a sima. Akkor a következő kérdésnél miért úgy állítjátok be, hogy a kismama a SAJÁT KÉNYELME miatt választja, mert nem akar szenvedni??? Kicsit ellentmondotok magatoknak, nem gondoljátok???
32/35 anonim válasza:
semmi másba nem tudok belekötni? Elkerülte a figyelmedet az a rengeteg dolog amit írtam?
33/35 anonim válasza:
ezen a szülésznőképző gyorstalpaló izén nem oktattak helyesírást?
34/35 anonim válasza:
Nem értem egyrészt a lepontozást (aki a császár mellett tette le a voksát) másrészt azt, hogy ha valaki a császárt választja, az miért olyan nagy dolog?! Itt a nők 90%-a viszolyog a császártól, más meg mondjuk a természetes szüléstől. Szerintem mindenki úgy szül, ahogy akar, a lényeg az egészséges baba, és nem az, hogy úú, más fizetett a császárért, az milyen már, meg azért vannak itt olyanok is, akik átélték a poklok poklát és többet nem akarnak gyereket, mert megnyomorította a lelküket a szülés...
35/35 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek adtam a zöld kezet aki a kérdésre válaszolt, a többinek semmit se, én nem vita gyanánt tettem fel a kérdést, csupán én ezektől a dolgoktól nagyon félek és kíváncsi voltam hogy aki császárt kért miért döntött amellett. Csak mert én túl parázok mindent és szerettem volna kicsit nyugodtabb lenni :)
2014. júl. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!