Mi vesz rá valakit hogy önszántából császármetszést
kérjen?
Figyelt kérdés
Nem lenézek bárkit is csupán érdekel. Nekem most így második babánál felmerült a császár lehetősége mert faros, ha úgy néz ki a dolog megpróbálják a faros szülést, ha nem úgy áll a dolog akkor császár. Én rettegek a császártól, leginkább az altatástól, hogy csövet dugnak le, meg félek nem ébredek fel ilyenek. És csak ezért nem értem, hogy akinek nincs akadálya a természetes szülésnek, miért választ inkább császárt. És tényleg csak érdekel. Ők, ti nem féltek ettől a nagy műtéttől?
Nyugaton pontossan huvelyileg akarnak a nok sulni meg csaszar utan is.
A masik teveszme hogy a geyreknek jobb ez sem igaz.
A gyerek arra van beallitva hogy huvelyen keresztul szulessen
aa idegrendszere az immunrendszre a belei a tudeje mind mind igenylik a huvelyi szulest.
Ha ez maskent lenne akkor kenguruk lennek nem emberek es tepozar lenne a hasunkon.
2014. jún. 30. 09:23
22/35 anonim válasza:
Meg igényli az oxigénhiányt, a vákuumot, a fogót, a csonttörést ha kell, a sok szart amit nyomatnak az anyába, hát persze! :)))
2014. jún. 30. 11:34
23/35 anonim válasza:
oké,te mindent remekül tudsz a nyugati országok szülési szokásairól,és szakképzett nőgyógyász is vagy,azért tudod jobban mint az orvosom,hogy a hüvelyi szülés jobb a gyereknek.Merek én ezzel vitatkozni?
(a pontosan nem pontossan kedves doktornő,ha nekem is megenged egy észrevételt.)
2014. jún. 30. 11:44
24/35 anonim válasza:
Én természetes úton szültem egy gyönyörű kisfiút. Én nem akartam császárt soha, csak ha szükség lett volna rá. Minden fájást érezni akartam, részese akartam lenni az eseményeknek! Én akartam világra hozni a kisfiamat, mert tudtam, képes vagyok rá! Együttműködtem vele! Ő is segített, tolta kifelé magát! Békés, nyugodt szülésem volt. Nem a kórház volt ebben segítségemre leginkább, hanem a fiam! Egymásra figyeltünk. Nagyon fájt, de életem legszebb élménye volt. Büszkén mondom, hogy képes voltam bízni a kisfiamban, hogy megoldjuk közös életünk első akadályát. Ő pedig tudom hogy hálás volt nekem, hogy csendesen, nyugodtan születhetett, nem úgy, hogy kikapták Őt a védelmező anyaméhből. Sajnálom, hogy másnak rossz élmény volt a szülés, de nekem hál'Istennek, életem legszebb élménye lehetett.
2014. jún. 30. 13:00
25/35 anonim válasza:
Azért én megkérdezném a babákat, ha lehetne. De gondolkozzunk felnőtt fejjel. Ha most kéne megszületnetek mit választanátok? Hogy órákon át szenvedjetek, aztán átpréseljenek titeket egy szűk helyen úgy, hogy még a koponyátok is eldeformálódik, netán fogót roppantsanak a fejetekbe, vagy vákuummal húzzanak ki és úgy kerültök világra, vagy fájdalommentesen de hirtelen jönnétek világra? Persze tudva azt, hogy az okosok szerint az első a jobb, az kell nektek, de semmiféle bizonyíték nincs rá, hogy jobb lenne tőle az életetek. Na?
2014. jún. 30. 13:22
26/35 anonim válasza:
utolso elotti kismama ez az egeszseges beallitotsag
Igy kell gondolkodni.
A tobbiek pedig menjenek kengurunak tepozarral erszennyel.
komolyan gondoljatok hogy ha nem ez lenne a legjobb a babanak igy lenne a nosteny allat es ember kitalalva.
2014. jún. 30. 16:15
27/35 anonim válasza:
Most komolyan ezen kepesek vagytok osszeveszni? Ahelyett h leirnatok kinek milyen volt, mindenkinek mas a velemenye es egy nevtelen oldalon nem is fogjak meggyozni h mast gondoljon. Kar vitatkoznotok.
2014. jún. 30. 20:13
28/35 anonim válasza:
utolso elotti kismama ez az egeszseges beallitotsag
Igy kell gondolkodni.
Köszönjük,hogy immár zt is megtudhattuk tőled,hogy hogyan kell gondolkodnunk.Ingyen osztod a tanácsaidat?
2014. jún. 30. 20:27
29/35 anonim válasza:
beállítottság doktornő!
2014. jún. 30. 20:32
30/35 anonim válasza:
Ha valaki semmi masba nem tud belekotni akkor marad a nyelvtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!