Hogy fogom így kibírni a szülést?
Magyarországon az egyetemi szintű tanárképzés középiskolások oktatására ad diplomát- szerintem a 14-18 éveseket már igazán nem nevezhetjük kisgyereknek.
De tényleg ne térjünk el a tárgytól.
A kérdésed arra vonatkozott, hogyan fogod kibírni a szülést, ha a menszeszed is erős fájdalommal jár.
Erre szerintm válaszoltunk bőségesen. És arra is, hogy a császárt se gondold könnyű dolognak, mindegyik fajta szülésnek megvan az előnye is meg a hátránya is.
Hát ha sok pénzed lesz, és lefizetsz majd egy orvost, hogy minden indok nélkül császározzon meg, mert te nem akarsz fájdalmakat, ám tedd azt, más is megtette már.
De azt se várd, hogy egy ilyen műtétnek nem lesz gyógyulási folyamata, mert lesz ott is egy kis fájdalom azért...
Az életünket nem tudjuk fájdalommentessé tenni, de van amin tudnak segíteni, szüléskor lehet érzéstelenítést kérni, és a menszi görcsökre is lehet gyógyszert bevenni, ha az nem használ, akkor meg tényleg kivizsgáltatni magad, orvosoknak érvelni, hogy te milyen anya leszel, nem pedig nekünk, mert a fizikai problémákon nem mi tudunk segíteni, hanem az orvos. Lehet, hogy találnak vmi rejtett problémát, amit jobb most rendbetenni, mint később azon görcsölni, hogy miért nem sikerül teherbeesni...
Köszi szépen :)
Amúgy itt általános iskola felső osztályaiban is lehet tanítani ezzel a diplomával. De nem állok meg ennyinél, elvégzek még valamit... mondjuk pszichót levelezősön, hogy közben azért dolgozzak is.
Az évek is majd megteszik a hatásukat talán, meg ha már megtudom, hogy terhes vagyok, lehet akkora lesz az öröm, hogy nem fogok ennyire ezzel foglalkozni.
U.I.: Sikerült a vizsgaóra!
Már bocs, kedves utolsó, de szerintem ne alkoss rólam véleményt két sor szöveg után. A császár egy műtét, kész pont. Én ennyit mondtam, nem beszéltem boncolásról.
De te menj, és vágasd fel magad, ha az jobban tetszik. A kérdésre válaszoltam, nem mondtam, hogy az illető mit válasszon.
Egyébként meg te próbálod megmondani a tutit. Imádom, hogy idejössz, aztán rögtön beszólogatsz annak, akinek esetleg más a véleménye. De én vagyok az okos. Hát erről ennyit. Magas lehet az intelligenciaszinted.
De nyugodtan hidd, hogy te vagy az értelmes, mert már öt sorból meg tudod ítélni, ki milyen.
És hidd el, még egyetlen orvosra vagy nővérre sem panaszkodtam egész életemben. Mivel orvos családban nőttem fel, kicsit jobban belelátok abba, amit csinálnak, és nem az az első szavam (mint itt sokaknak), hogy de hülye az orvos és dögöljön meg.
Remélem, jobban érzed magad, hogy ideírtál egy ekkora hülyeséget. Sok sikert az életben!
Hát ezen jót nevettem én is. Valami stand-up comedy-re készülsz? Arra jó lesz :)
Süt belőled az elégedettség. Annak kell ennyire hajtogatnia, hogy milyen boldog, okos és elégedett, minden más meg csak hülye lehet. Nem is baj, ha nem válaszolsz, egy hülyeséggel kevesebbet olvasnak a többiek.
Megáll az ész, hogy egyesek mennyire odavannak maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!