Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy fogom így kibírni a szülést?

Hogy fogom így kibírni a szülést?

Figyelt kérdés
Már mensikor is rettenetesen fáj a hasam, meg amikor meg kell, hogy jöjjön, sokszor rámjön a hasmenés, és nagyon görcsölök. Szinte félholt vagyok utána és nagyon kiszáradt. Ma is ez volt, és elgondolkodtam. Amúgy nem vagyok terhes, na de ha egyszer. A császárt altatással csinálják?

2014. máj. 21. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
jah, persze, mert ugyanazt jelenti reggel 8-16ig tanítani más kölykeit, és aztán hazamenni a nyugiba, mint a sajátoddal törődni 0-24ben, ahol nincs műszak vége...
2014. máj. 26. 14:09
 62/71 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért kell elvonatkoztatni a témától, és ítélkezni. A kérdés arra irányult, h kevésbé fájdalma-e a császár mint a hagyományos úton való szülés, illetve van-e valamilyen trükk(légzés, jóga, akármi), amivel könnyebbé tehető.
2014. máj. 26. 14:11
 63/71 anonim ***** válasza:
szüljél így is, meg úgyis és döntsd el magad! :)
2014. máj. 26. 14:15
 64/71 anonim ***** válasza:

Magyarországon az egyetemi szintű tanárképzés középiskolások oktatására ad diplomát- szerintem a 14-18 éveseket már igazán nem nevezhetjük kisgyereknek.

De tényleg ne térjünk el a tárgytól.

A kérdésed arra vonatkozott, hogyan fogod kibírni a szülést, ha a menszeszed is erős fájdalommal jár.

Erre szerintm válaszoltunk bőségesen. És arra is, hogy a császárt se gondold könnyű dolognak, mindegyik fajta szülésnek megvan az előnye is meg a hátránya is.

Hát ha sok pénzed lesz, és lefizetsz majd egy orvost, hogy minden indok nélkül császározzon meg, mert te nem akarsz fájdalmakat, ám tedd azt, más is megtette már.

De azt se várd, hogy egy ilyen műtétnek nem lesz gyógyulási folyamata, mert lesz ott is egy kis fájdalom azért...

Az életünket nem tudjuk fájdalommentessé tenni, de van amin tudnak segíteni, szüléskor lehet érzéstelenítést kérni, és a menszi görcsökre is lehet gyógyszert bevenni, ha az nem használ, akkor meg tényleg kivizsgáltatni magad, orvosoknak érvelni, hogy te milyen anya leszel, nem pedig nekünk, mert a fizikai problémákon nem mi tudunk segíteni, hanem az orvos. Lehet, hogy találnak vmi rejtett problémát, amit jobb most rendbetenni, mint később azon görcsölni, hogy miért nem sikerül teherbeesni...

2014. máj. 26. 14:31
 65/71 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)

Amúgy itt általános iskola felső osztályaiban is lehet tanítani ezzel a diplomával. De nem állok meg ennyinél, elvégzek még valamit... mondjuk pszichót levelezősön, hogy közben azért dolgozzak is.

Az évek is majd megteszik a hatásukat talán, meg ha már megtudom, hogy terhes vagyok, lehet akkora lesz az öröm, hogy nem fogok ennyire ezzel foglalkozni.

U.I.: Sikerült a vizsgaóra!

2014. máj. 26. 20:35
 66/71 anonim ***** válasza:
43/65- ös hozzászóló,neked problémáid vannak a szövegértéssel...Nem arról van szó, hogy jobb a császár,de nem kéne boncolásnak felfogni sem. Jól írta az előtted szóló,te is csak okosnak tartod magad. Az ilyenek mennek ugatni és jelentgetni az orvosokat és a nővéreket. De legalább most megmondtad a tutit, büszke lehetsz magadra.
2014. jún. 4. 11:22
 67/71 anonim ***** válasza:
43%

Már bocs, kedves utolsó, de szerintem ne alkoss rólam véleményt két sor szöveg után. A császár egy műtét, kész pont. Én ennyit mondtam, nem beszéltem boncolásról.

De te menj, és vágasd fel magad, ha az jobban tetszik. A kérdésre válaszoltam, nem mondtam, hogy az illető mit válasszon.

Egyébként meg te próbálod megmondani a tutit. Imádom, hogy idejössz, aztán rögtön beszólogatsz annak, akinek esetleg más a véleménye. De én vagyok az okos. Hát erről ennyit. Magas lehet az intelligenciaszinted.

De nyugodtan hidd, hogy te vagy az értelmes, mert már öt sorból meg tudod ítélni, ki milyen.

És hidd el, még egyetlen orvosra vagy nővérre sem panaszkodtam egész életemben. Mivel orvos családban nőttem fel, kicsit jobban belelátok abba, amit csinálnak, és nem az az első szavam (mint itt sokaknak), hogy de hülye az orvos és dögöljön meg.

Remélem, jobban érzed magad, hogy ideírtál egy ekkora hülyeséget. Sok sikert az életben!

2014. jún. 4. 11:50
 68/71 anonim ***** válasza:
:D:D Én is gratulálok az "orvos családodhoz". Ismerek sajnos néhány ilyen hasonszőrű többedik orvosgenerációs nagyokost. Amikor nagyobb a cím, mint ami mögötte van...De nem baj, minden jót kívánok én is, az IQ-csökkent az igen magasan képzett famíliádhoz és a te saját rettenetes nagy IQ-d hoz. Nagyon okos és ügyes vagy, tökre mindent tudsz a szövődményekről,szepszisről, összenövésekről és a többiről, ügyes gyerek, ülj le ötös. De szöveget értelmezni továbbra sem tudsz. De nem baj, legyen meg a te igazad,terjeszd tovább akkor te itt a világmegváltó okosságod. Ja és egy kicsit lehet hogy több emberismeretem van, mint neked. Mindegy,ügyes vagy, jól leosztottál :D én meg jót nevetek rajtad és boldog vagyok, hogy amúgy egy életre megszabadultam az ilyenektől, mint te és csak ilyen helyeken futok bele néhányba. Mellesleg a te intelligenciádról is sokat elárul, hogy te is azonnal nekiestél a másik hozzászólónak, pedig ha olyan szupermagasan kvalifikáltad magad-bocs még örökölted is-akkor már csak ha a bölcsek nyugalmával is, de szépen elmagyarázhattad volna, hogy a másik a hülye és mi az igazság. Amúgy nyugodtan támadgathatsz tovább,mert magasról ejtek rá és jól szórakozom:D. Bocsi, de válaszolni már nem fogok,mert az ilyen emberekkel nincs értelme vitába szállni, nem éri meg lesüllyedni az ő szintjükre. Boldog önelégült napot kvánok neked :D:D:D
2014. jún. 4. 12:34
 69/71 anonim ***** válasza:

Hát ezen jót nevettem én is. Valami stand-up comedy-re készülsz? Arra jó lesz :)

Süt belőled az elégedettség. Annak kell ennyire hajtogatnia, hogy milyen boldog, okos és elégedett, minden más meg csak hülye lehet. Nem is baj, ha nem válaszolsz, egy hülyeséggel kevesebbet olvasnak a többiek.

Megáll az ész, hogy egyesek mennyire odavannak maguktól.

2014. jún. 4. 12:47
 70/71 anonim ***** válasza:
:D :D :D :D :D
2014. jún. 4. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!