Hogy fogom így kibírni a szülést?
Ohhh, hát örülük, h megnyugtattalak. Hozzátenném csak, hogy sok barátnőm élt-halt a gyerekekért, lett nekik, aztán meg le se sz---rják... szóval én legalább nem akkor vállalok, amikor még nincs itt az ideje. Ergo ez nem ettől függ, h most miket mondok. De nem is baj, hiszen egyetemistaként amúgy se ez a fő témája az embernek.
Mellesleg meg jó szülő lennék szerintem, mivel pedagógusnak tanulok, talán megtanulok néhány trükköt.
Miért lenne kamu? Nem értem...
Igen, megnyugodhatsz. :) Jobb leszek, mint sokan mások, a gyerekek imádtak, amikor ott voltam gyakorlaton! De iiiigen, tuti csak megjátszották :D
Bocsi, a gyerekneveléshez nem trükkök kellenek, hanem szeretet!
Én is pedagógus vagyok, de attól még nem tartom magam jobb anyának, hanem ugyanolyannak mint bárki más!
Jaj és még annyit, hogy én kétdiplomás pedagógusként elég buta vagyok, mert mindkét diplomám főiskola, már bocsánat milyen pedagógus leszel te, ha egyetemre jársz?
Mert van tanítóképző főiskola, tanárképző főiskola, gyógypedagógiai főiskola stb., de ha egyetemi szintet végzel, akkor nem gyerekeket fogsz tanítani...
Nem Magyarországon élek. Nálunk másképp van a dolog, tanárképzésre járok, de az nem főiskola itt, hanem egyetemi szinten van.
A dolog fizikai részétől félek amúgy(ami csk a szülésre terjed ki), nem a neveléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!